Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 24 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 24 van 2024 (10 tot 16 juni 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 24 van 2024)

5. The First Omen (film, 2024) – Disney+

De Amerikaanse Margaret vertrekt naar Rome, met als doel om daar haar leven aan God te wijden. Ze gaat aan de slag bij een weeshuis, waar ze een speciale band opbouwt met een van de kinderen. Maar langzaam begint ze zich af te vragen of het meisje wel van deze wereld is… Dit is het verhaal van The First Omen. Deze prequel is de nieuwste toevoeging aan de The Omen-franchise en speelt zich af vóór The Omen uit 2006. De hoofdrol is voor Nell Tiger Free, die je kunt kennen van Game of Thrones.

4. A Gentleman in Moscow (serie, seizoen 1) – SkyShowtime

Het is even na de Russische Revolutie en graaf Alexander Rostov ontdekt dat hij aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat. Hij wordt verbannen naar een zolderkamer in een hotel. Zet hij nog één voet buiten de deur, dan wordt hij vermoord…

3. Rocco & Sjuul (film, 2023) – Netflix

Rocco en Sjuul zijn oude geliefden. Vroeger waren ze smoorverliefd, maar helaas zijn ze elkaar uit het oog verloren. Als ze elkaar tegen het lijf lopen, bloeit er direct weer iets op. Maar dat zorgt voor behoorlijk wat onenigheid binnen de families. Rocco & Sjuul is te zien op Netflix. De hoofdrollen zijn voor Beppie Melissen en Sabri Saad El-Hamus.

2. World War Z (film, 2013) – SkyShowtime

Zin in een bloedstollende horror? World War Z is dan zeker een aanrader. In deze film wordt de wereld geteisterd door een zombieapocalypse. Gerry Lane (Brad Pitt) is een voormalig VN-medewerker die de aarde over reist om de moordlustige zombies te stoppen, maar tegelijkertijd ook zijn familie in veiligheid wil brengen.

1. Camden (serie, seizoen 1) – Disney+

Fan van Dua Lipa, Coldplay of de Black Eyes Peas? Dan hebben we een heerlijke kijktip voor je. Wist je namelijk dat al deze artiesten gevormd zijn door de Londense wijk Camden? In deze nieuwe serie, vernoemd naar deze plek in Engeland, duiken we in de levens van de popartiesten en vertellen ze alles over de rol van de buurt.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.