Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 24 van 2022)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 24 van 2022 (13 tot 19 juni) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 24 van 2022)

5. The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (serie, 1 seizoen) – Netflix

In deze satirische serie speelt Kristen Bell de gebroken Anna. Voor haar is elke dag hetzelfde: starend uit haar raam met een glas wijn in haar hand, dromend over haar nieuwe, knappe buurman (Tom Riley). Maar dan is ze getuige van een gruwelijke moord. Of toch niet? De serie speelt met clichés uit thrillers als The Girl on the Train (2016) en The Woman in the Window (2021).

4. One Day (film, 2011) – HBO Max

Nieuw op HBO Max is de verborgen parel One Day. In deze film uit 2011 draait het om Emma (Anne Hathaway) en Dexter (Jim Sturgess). Nadat de twee tegenpolen één dag met elkaar doorbrengen, ontstaat er een jarenlange vriendschap. Twee decennia lang volgen we de twee op precies dezelfde dag, totdat er iets gebeurt waarmee alles voorgoed veranderd wordt.

3. Pam & Tommy (serie, 1 seizoen) – Disney+

Pam & Tommy vertelt het waargebeurde verhaal van de gestolen sekstape van Pamela Anderson (Lily James) en Tommy Lee (Sebastian Stan). Een ontevreden aannemer (Seth Rogen) steelt deze tape en deelt hem met de wereld, waardoor het leven van het liefdeskoppel (dat al na 96 uur in het huwelijksbootje stapte) op zijn kop wordt gezet.

2. Big Little Lies (serie, 2 seizoenen) – HBO Max

Dit komische drama begint met een verdachte moord tijdens een inzamelingsactie op een basisschool, maar eigenlijk draait het om een groep rijke, ogenschijnlijk onbezorgde vrouwen in een rustig kuststadje in California. Achter hun ‘perfecte’ levens gaan een hoop geheimen schuil. Deze serie won talloze prijzen, maar met deze indrukwekkende cast is dat ook niet zo gek. Een aantal grote namen die terug te zien zijn, zijn Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Laura Dern, Alexander Skarsgård en Meryl Streep.

1. Le Mans ’66 (film, 2019) – Disney+

Tweevoudig Oscarwinnaar Le Mans ’66 heeft alles wat een toptitel moet hebben: een intrigerend waargebeurd verhaal, een fenomenale cast, een flinke dosis snelheid en actie én een indrukwekkende prijzenkast. De film met Matt Damon en Christian Bale draait om Amerikaanse auto-ontwerper Carroll Shelby en Britse coureur Ken Miles, die samen een revolutionaire raceauto bouwen en de strijd aangaan tijdens Le Mans in Frankrijk in 1966.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.