Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 23 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 23 van 2024 (3 tot 9 juni 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 23 van 2024)

5. Die Kaiserin (serie, 1 seizoen) – Netflix

Bridgerton-fan? Dan wil je het kostuumdrama Die Kaiserin op Netflix waarschijnlijk ook wel zien. Centraal staat de rebelse Elisabeth ‘Sisi’ von Wittelsbach, waar natuurlijk meer films en series over gemaakt zijn. En dat is niet zonder reden, want haar verhaal is behoorlijk interessant. Sisi’s huwelijk met Franz Jozef, de keizer van Oostenrijk, brengt de machtsstructuur aan het Weense hof namelijk volledig in de war. Haar rebelse karakter zorgt voor een hele hoop problemen.

4. Shardlake (serie, 1 seizoen) – Disney+

Game of Thrones-acteur Sean Bean speelt de hoofdrol in de nieuwe serie Shardlake. Wat je hiervan kunt verwachten? Een moordmysterie in de zestiende eeuw. Iemand wordt dood aangetroffen in een klooster en rechter Matthew Shardlake moet samenwerken met zijn grote vijand om tot de dader te komen.

3. Concordia (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Fans van Game of Thrones kunnen ook bij de serie Concordia op SkyShowtime terecht. Deze titel komt namelijk van de makers van de populaire drakenserie. Het verhaal neemt ons deze keer mee naar een nieuwe gemeente die volledig gebouwd is op datacollectie en AI. Het moet de meest veilige plek zijn om te leven, maar dan wordt er een moord gepleegd. Een team moet zo snel mogelijk ontdekken wat er aan de hand is, voordat het te laat is…

2. Prom Pact (film, 2023) – Disney+

Fans van Mean GirlsEasy A en andere Amerikaanse high school-films, opgelet! Op Disney+ vind je het verborgen juweeltje Prom Pact. Het hoofdpersonage is de slimme Mandy Yang. Zij wil toegelaten worden tot haar droomuniversiteit en schakelt daarvoor de hulp in van de populaire maar vervelende Graham.

1. Assassin Club (film, 2022) – SkyShowtime

Henry Golding speelt de hoofdrol in de meeslepende actiethriller Assassin Club. Hij is een huurmoordenaar die voor zijn laatste opdracht de hele wereld over moet reizen: hij moet namelijk zeven mensen vermoorden die allemaal ergens anders wonen. Zijn doelwitten blijken zelf allemaal ook huurmoordenaars te zijn… en hun doel is juist om hém te doden. Wie zit er achter dit dodelijke complot?

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.