Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 21 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 21 van 2024 (20 tot 26 mei 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 21 van 2024)

5. Fellow Travelers (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Het jaar is 1952. Hawkins Fuller (Matt Bomer) heeft een geheime relatie met zijn collega Tim Laughlin (Bridgerton’s Jonathan Bailey). Ondertussen heeft de Amerikaanse overheid, onder leiding van Josep McCarthy en Roy Cohn, de oorlog verklaart aan iedereen die anders is. Dit is het verhaal van de serie Fellow Travelers op SkyShowtime. Kijkers waren hier ontzettend enthousiast over en noemden de titel onder meer “bizar goed”.

4. Spaceman (film, 2024) – Netflix

Na films als Hustle en You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah schittert Adam Sandler opnieuw in een Netflix Original. Hij speelt de hoofdrol en is astronaut Jakub, die op een planeet hier ver vandaan een mysterieus stofje moet verzamelen. Tijdens zijn eenzame reis wordt hij bijgestaan door een bijzonder buitenaards wezen. De film werd gemaakt door Johan Renck, die eerder de prijswinnende serie Chernobyl afleverde.

3. Sneakerella (film, 2022) – Disney+

Sneakerella is eigenlijk Assepoester, maar dan in een modern jasje. De hoofdrol is niet voor de toekomstige prinses, maar voor aspirant-sneakerontwerper El. Hij wordt, zoals het bekende verhaal natuurlijk gaat, tegengewerkt door zijn stiefvader en -broers. Zijn leven verandert als hij Kira King ontmoet, de dochter van sneakermagnaat Darius King. Maar zij zouden natuurlijk nooit samen mogen zijn…

2. Strays (film, 2023) – SkyShowtime

Altijd als eens in het hoofd van je hond willen kijken? In Strays kan dat. De film neemt ons mee in de wereld van hond Reggie. Hij snapt er niks van als hij door zijn baasje Doug achtergelaten wordt in de grote stad. Moet hij hem nou terugvinden of… wraak nemen? De stemmen in deze film worden onder andere ingesproken door Will Ferrell en Jamie Foxx.

1. She-Hulk: Attorney at Law (serie, 1 seizoen) – Disney+

She-Hulk: Attorney At Law vertelt het verhaal van Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner. Zij is een single, dertigplus vrouw die werkt als advocaat en door toedoen van haar neef verandert in de She-Hulk. De serie is een juridische komedie met korte afleveringen van ongeveer 30 minuten, dus perfect om te bingen.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.