Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 20 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 20 van 2024 (13 tot 19 mei 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 20 van 2024)

5. Tár (film, 2022) – SkyShowtime

Lydia Tár is de dirigent van een groot Duits symfonieorkest. Ze heeft maar één doel in het leven: de perfecte uitvoering neerzetten. Haar wil om dat te bereiken, komt haar steeds meer in de weg te zitten. Zo komt haar leven op zijn kop te staan als er allerlei beschuldigingen opduiken. Deze muzikale film heeft een hoofdrol van Cate Blanchett en zij wist met deze rol hoge ogen te gooien. Tár sleepte dan ook meerdere Oscarnominaties in de wacht.

4. We Were the Lucky Ones (serie, 1 seizoen) – Disney+

Op Disney+ is een nieuwe dramaserie verschenen: We Were the Lucky Ones. Het verhaal, dat volgens de eerste reacties hartverscheurend en zeer aangrijpend is, draait om de Joodse familie Kurc. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog worden ze van elkaar gescheiden. De vijf broers en zussen komen op verschillende werelddelen terecht en moeten er alles aan doen om weer te kunnen herenigen.

3. Irish Wish (film, 2024) – Netflix

Het leven van Maddie (Lindsay Lohan) gaat niet over rozen: de man die zij altijd als haar grote liefde zag heeft zich net verloofd met haar beste vriendin. Toch vertrekt ze naar Ierland om daar bruidsmeisje te zijn op hun bruiloft. Als ze wenst dat ze zélf geluk heeft in de liefde, wordt ze ineens wakker… als de aanstaande bruid. Maar is haar kersverse verloofde wel écht de liefde van haar leven?

2. The Curse (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Emma Stone schittert in de serie The Curse. Het draait om het pasgetrouwde stel Whitney en Asher Siegel, die voor een nieuw realityprogramma milieuvriendelijke huizen ontwikkelen. Wat niemand weet is dat ze achter de camera een spoor aan vernielingen achterlaten.

1. The Devil’s Harmony (film, 2019) – Disney+

In de horrorkomedie The Devil’s Harmony wordt Kiera gepest op school. Gelukkig kan ze altijd terecht bij haar acapella-club, want zij hebben een bovennatuurlijke kracht. Ze hoeven alleen maar ‘The Devil’s Harmony’ te zingen, of iedereen om ze heen komt spontaan in een eeuwigdurende slaap terecht.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.