Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 19 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 19 van 2024 (6 tot 12 mei 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 19 van 2024)

5. Special Ops: Lioness (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Taylor Sheridan ken je misschien wel van zijn series Yellowstone en Tulsa King. Ook Special Ops: Lioness komt van de hand van de geprezen filmmaker. Hierin draait het om het Lioness Engagement Team, een CIA-programma dat als doel heeft om met behulp van vrouwelijke undercoveragenten terroristische organisaties van binnenuit op te rollen. Eén van de agenten krijgt de levensgevaarlijke opdracht om bevriend te raken met de dochter van een terrorist. De serie heeft hoofdrollen voor Zoë Saldaña en Nicole Kidman en is volgens kijkers een echte aanrader.

4. Tracker (serie, 1 seizoen) – Disney+

Op Disney+ is sinds kort de thrillerserie Tracker van start gegaan. Iedere woensdag vind je een splinternieuwe aflevering in het aanbod. Het verhaal draait om Colter Shaw, een rol van The Umbrella Academy-acteur Justin Hartley. Colter zwerft in een oude caravan door Amerika en heeft zich toegelegd op survivallen. Door jarenlange ervaring heeft hij uitstekende opsporingsvaardigheden opgedaan waarmee hij burgers en de politie helpt.

3. Bupkis (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Pete Davidson speelt in Bupkis de rol van… Pete Davidson. Hoewel de grenzen tussen feit en fictie, of realiteit en absurditeit, vervagen probeert de serie wel antwoord te geven op de vraag: wie is Pete Davidson eigenlijk? De show werd door kijkers erg enthousiast ontvangen. Kijk je hem trouwens niet specifiek voor Pete Davidson, dan misschien wel voor de cameo’s van andere celebrities. Zo komen onder meer Sebastian Stan, Machine Gun Kelly en Charlie Day langs.

2. Prom Dates (film, 2024) – Disney+

Fan van films als Superbad en Booksmart? Dan mag je Prom Dates zeker niet missen. Deze komedie volgt twee beste vriendinnen die besluiten dat ze tóch nog iemand moeten vinden om mee te nemen naar prom. Ze halen een nacht door om een ideale date te strikken. En dan gaat er natuurlijk van alles mis… De hoofdrol is overigens voor Antonia Gentry, die je kunt kennen van de hitserie Ginny & Georgia.

1. Casa Coco (film, 2022) – Netflix

Pleun is de trotse eigenaresse van Casa Coco. Op een dag staat er een nieuwe gast voor de deur die haar leven totaal op zijn kop zet. Het is haar jeugdliefde Toon, die met een bevriend echtpaar mee is omdat hij aan de kant werd gezet door zijn vrouw. Lukt het ze om het verleden achter zich te laten en dichter naar elkaar toe te groeien? Dit is het verhaal van de romcom Casa Coco, die je nu op Netflix streamt.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.