Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 17 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 17 van 2024 (22 tot 28 april 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 17 van 2024)

5. Halo (serie, 2 seizoenen) – SkyShowtime

Zin in een bloedstollende serie bomvol actie? Dan kun je op SkyShowtime naar Halo kijken. Het verhaal neemt ons mee naar de toekomst. Het is de 26e eeuw en de mensheid is in een intergalactische oorlog terechtgekomen met een alienvolk. Een leger aan supersoldaten doet er alles aan om de vrede te bewaren.

4. The Orville (serie, 3 seizoenen) – Disney+

400 jaar in de toekomst. We volgen een ontdekkingsruimteschip, waarop de bemanning allerlei missies moet uitvoeren. Niet alleen de lastige opdrachten, ook de onderlinge verhoudingen zorgen voor de nodige problemen. De serie combineert alledaagse humor met een minder alledaagse setting en volgens kijkers werkt dit uitstekend. Op IMDb krijgt The Orville dan ook een dikke 8.

3. Tiny Pretty Things (serie, 1 seizoen) – Netflix

Fan van Pretty Little Liars? In dat straatje kun je op Netflix ook Tiny Pretty Things kijken. Het verhaal zit ook vol met intriges en natuurlijk een moord. Het decor is een balletschool. Als een van de beste danseressen van het dak geduwd wordt, komt er een plekje vrij voor Neveah Stroyer. Al snel blijkt het de duw echter nog maar het begin te zijn…

2. The Greatest Hits (film, 2024) – Disney+

De splinternieuwe film The Greatest Hits draait om Harriet. Zij heeft een bijzondere gave: door middel van muziek kan zij namelijk letterlijk terug in de tijd reizen. In eerste instantie besluit ze hier gebruik van te maken door haar ex-vriendje terug te winnen, maar dan komt er in het heden ook een andere love interest op haar pad.

1. BROS (film, 2022) – SkyShowtime

Met BROS krijg je een hilarische romantische komedie voorgeschoteld. Twee mannen krijgen een relatie, maar omdat ze allebei last hebben van bindingsangst komen er de nodige problemen op hun pad. Kunnen ze uiteindelijk tóch hun eigen happy ending creëren? De film kwam in 2022 uit en werd erg positief ontvangen. Zo wordt hij door kijkers onder meer realistisch, grappig en hartverwarmend genoemd.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.