Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 16 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 16 van 2024 (15 tot 21 april 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 16 van 2024)

5. Knock at the Cabin (film, 2023) – SkyShowtime

Ben je fan van horrorfilms als The Sixth Sense en Split? De regisseur van deze titels kwam vorig jaar met Knock at the Cabin. Dit speelt zich af in een afgelegen huisje, dus dan weet je al hoe laat het is… Het verhaal draait om Andrew en Eric, die met hun dochter Wen op vakantie zijn als er vier onbekenden hun vakantiewoning binnendringen. Zij zeggen gestuurd te zijn omdat het gezin uitverkoren is om het einde van de wereld te voorkomen, maar dan moeten ze wel een heel groot offer brengen.

4. Irrésistible (serie, 1 seizoen) – Disney+

In de leuke Franse serie Irrésistible volgen we het verhaal van podcastmaker Adèle. Als zij voor Arthur valt, lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Er is alleen één probleem: iedere keer dat ze samen zijn, wordt Adèle benauwd of valt ze zelfs flauw. Dit komt door PTSS, vanwege een eerdere vervelende relatie. Maar kunnen ze op deze manier tóch iets opbouwen samen?

3. The Equalizer 3 (film, 2023) – Netflix

Fan van de The Equalizer-reeks? Wist je dan ook al dat je The Equalizer 3 op dit moment op Netflix te zien is? De film draait uiteraard weer om Robert McCall (Denzel Washington). Inmiddels is hij gestopt als moordenaar in dienst van de overheid, maar hij kan het verleden nog niet helemaal achter zich laten. En als hij dan in Zuid-Italië is en zijn nieuwe vrienden bedreigd worden door de maffia, keert zijn oude vertrouwde instinct toch terug…

2. Nomadland (film, 2021) – Disney+

Nomadland was dé beste film van 2021 en wist verschillende Oscars in de wacht te slepen. De hoofdrol is voor actrice Frances McDormand (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), die in de huid van Fern kruipt. Zij pakt na de economische ineenstorting van haar bedrijfsstadje haar bestelwagen en besluit te gaan leven buiten de conventionele maatschappij.

1. A Friend of the Family (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

True crime-fans, opgelet! A Friend of the Family neemt ons mee naar de jaren 70 en vertelt het aangrijpende, waargebeurde verhaal van de Mormoonse familie Broberg. Hun dochter Jan wordt jarenlang meerdere keren ontvoerd door een manipulatieve buurman die het gezin volledig in zijn greep heeft. Dit heftige verhaal zorgt gegarandeerd voor kippenvel.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.