Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 15 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 15 van 2024 (8 tot 14 april 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 15 van 2024)

5. Renegade Nell (serie, 1 seizoen) – Disney+

Fan van kostuumdrama’s als Bridgerton? Dan mag je Renegade Nell op Disney+ ook zeker niet missen. Deze nieuwe achtdelige serie speelt zich af in het Engeland van 1705. Nell Jackson wordt na een ruzie met de zoon van de plaatselijke landheer valselijk beschuldigd van moord en wordt veroordeeld tot een leven als struikrover. Al snel wordt ze door een landheer ingeschakeld om een belangrijke rol te spelen in een complot tegen de koningin van het land.

4. Queen Charlotte: A Bridgerton Story (serie, 1 seizoen) – Netflix

Over Bridgerton gesproken: we zitten natuurlijk allemaal met smart te wachten op het derde seizoen. Tijdens het wachten kun je je tijd doden met de spin-off Queen Charlotte, mocht je deze nog niet gezien hebben. Sterker nog: we raden het zelfs aan om hem gekeken te hebben, aangezien een aantal belangrijke personages langskomen. We duiken in de zesdelige serie in het verleden van Charlotte, die absoluut niet wil trouwen. Alles verandert als ze George ontmoet.

3. She Said (film, 2022) – SkyShowtime

Het is 2017. De term #MeToo bestaat nog niet en de seksuele schandalen uit Hollywood worden steevast in de doofpot gestopt. Journalisten Megan Twohey en Jodi Kantor zijn het zat en hebben filmproducent Harvey Weinstein in het vizier. Hij heeft een hele hoop slachtoffers gemaakt, maar bijna niemand durft hier open over te zijn. Terwijl Megan en Jodi wanhopig proberen de onderste steen boven te halen, veranderen ze het taboe rondom seksueel geweld voorgoed.

2. Crush (film, 2022) – Disney+

Paige heeft een enorme crush op het populairste meisje van haar school: Gabriella. Om dichter bij haar te komen, besluit ze zich aan te sluiten bij het atletiekteam. Ze wordt echter gekoppeld aan een andere teamgenoot en langzaam groeien ze dichter naar elkaar toe. Voor wie moet ze kiezen?

1. Ted (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Je favoriete, grofgebekte teddybeer is terug. Na Ted uit 2012 en Ted 2 uit 2015 was het in 2024 tijd voor een heuse serie. In korte afleveringen van een halfuur zien we dat Ted zich in moet schrijven op de middelbare school met zijn beste vriend John. Dit loopt natuurlijk al snel volledig uit de hand.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.