Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 11 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 11 van 2024 (11 tot 17 maart 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 11 van 2024)

5. Next Goal Wins (film, 2023) – Disney+

In 2001 verbreekt het Amerikaans-Samoaanse voetbalteam een record: ze krijgen de grootste nederlaag ooit voor de kiezen. De tegenstander scoort maar liefst 31 keer. Met nieuwe wereldkampioenschappen voor de deur en kwalificatiewedstrijden die gewonnen moeten worden, is het tijd voor verandering. Ze schakelen de Nederlandse coach Thomas Rongen in. Lukt het hem om de spelers tenminste één keer te laten scoren? Dit is het verhaal van de leuke komediefilm Next Goal Wins.

4. The Curse of La Llorona (film, 2019) – HBO Max

Zin in een doodenge film? The Curse of La Llorona, onderdeel van het The Conjuring-universum, is een echte aanrader. Het jaar is 1973. De familie van een sociaal werkster wordt geteisterd door bovennatuurlijke verschijnselen. Het lijkt verband te houden met ‘La Llorona’, een Mexicaans folklorefiguur.

3. Death and Other Details (serie, 1 seizoen) – Disney+

Death and Other Details is een splinternieuwe serie die perfect is voor fans van films als Knives Out en Murder on the Orient Express. Ook hier draait het allemaal om een moordmysterie. Er wordt een lijk gevonden op een luxueus cruiseschip. Imogene Scott is hoofdverdachte en slaat de handen ineen met beroemde detective Rufus Cotesworth om de échte schuldige te vinden, voordat het te laat is.

2. Clique (serie, 2 seizoenen) – HBO Max

Georgia en Holly zijn twee studentes in Edinburgh. Als een van de twee wordt toegelaten tot een elitegroepje, begint haar gedrag snel te veranderen. Holly maakt zich grote zorgen en besluit zich ook aan te melden. Maar dan ontdekt ze dat het allemaal erger is dan ze eerst dacht…

1. Greatest Days (film, 2023) – Netflix

25 jaar geleden waren vijf vriendinnen grote fans van een boyband. Inmiddels zijn ze elkaar uit het oog verloren en hebben ze hele verschillende levens. Maar dan komt er een reünieconcert en besluiten ze weer te herenigen. Kunnen ze hun vriendschap nieuw leven inblazen?

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.