Venom (2018) staat nu op Netflix Nederland!

Venom Verhaal

Journalist Eddie Brock probeert Carlton Drake te verslaan, de briljante en vooral beruchte oprichter van de Life Foundation. Terwijl Eddie een van de experimenten van Drake aan het onderzoeken is versmelt zijn lichaam met dat van de alien Venom. Hij krijgt daardoor bovenmenselijke krachten. Gevuld met donkere woede probeert Venom de nieuwe en gevaarlijke krachten te controleren die zo vergiftigend werken bij Eddie.

Venom 2

De acteurs Tom Hardy, Michelle Williams en Woody Harrelson komen terug voor het vervolg van Venom. Zij worden vergezeld door schrijfster Kelly Marcel, die op het laatste moment binnengebracht voor de eerste Venom film. Die film heeft een monsterlijk bedrag van $855.5 miljoen opgehaald tot op de dag van vandaag, met een aanzienlijke bijdrage uit China van $271.7 miljoen. Waar eerst veelal kritiek werd geleverd in de Verenigde Staten op Venom, bleek de film overzees in China een gigantisch succes. Het is nog niet bekend of director Ruben Fleischer terug zal keren voor de opnames van Venom 2.

Venom Trailer

VENOM - Official Trailer 2 (HD)

Wanneer komt Venom op Netflix?

De veelgestelde vraag was: wanneer komt Venom op Netflix? Hij staat nu gelukkig online! Heb je geen Netflix en wil je toch Venom kijken? Die kun je het beste hier vinden.

Netflix Aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier! Zoek je alleen het aanbod van Netflix Nederland? Klik dan hier!

Komt Venom (2018) op Netflix?

De veelgestelde vraag was: wanneer komt Venom op Netflix? Gelukkig staat de populaire film nu online op de streamingdienst! Heb je geen Netflix en wil je toch Venom kijken? Die kun je het beste hier vinden.Venom Netflix