Sci-fi film ‘Venom’ (2018) met Tom Hardy is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Op 14 september kreeg Venom 2: Let There Be Carnage voor het eerst vertoond aan het publiek in London, waarna de lancering in de VS op 1 oktober volgde. In Nederland moeten we helaas nog wachten tot 21 oktober, maar in aanloop naar de release is nu wel bij Pathé Thuis de extreem succesvolle voorloper Venom uit 2018 te zien. Deze week is de film zelfs Movie of the Week, waardoor je hem tijdelijk met flinke korting voor maar €0,99 kunt streamen. De sci-fi film is niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een andere streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Venom (2018) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag week was Mile 22 nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 41 van 2021 is Venom de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film is enkel voor deze week maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs is €4,99. Je hebt tot dinsdag 19 oktober 2021 om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Venom’ (2018)

Eddie raakt verbonden met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam Venom. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

TitelVenom
SoortFilm
Jaar2018
TaalEngels
Duur1 uur en 52 minuten
CategorieActie, Avontuur, Sci-Fi
IMDb6,7 uit 408.000 stemmen
RegisseurRuben Fleischer
CastTom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate, Scott Haze, Reid Scott, Melora Walters, Woody Harrelson, Peggy Lu
VENOM - Official Trailer (HD)

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de oorlogsfilm Venom uit 2018, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €4,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis
Beeld: Sony Pictures Releasing