Komt er een ‘The Veil’ seizoen 2 op Disney+?

Sinds kort kijk je op Disney+ naar de splinternieuwe, mysterieuze serie The Veil. In zes afleveringen volgen we twee vrouwen die op de vlucht zijn in Europa. Misschien smaakt dat naar meer. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een The Veil seizoen 2 op Disney+? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Komt er een ‘The Veil’ seizoen 2?

Agent Imogen wordt gekoppeld aan een vrouw in een Turks vluchtelingenkamp. Er zijn vermoedens dat zij Djinn al Raqqa is, een extremist die een massamoord op haar naam heeft staan. Zelf beweert ze echter Adilah El Idrissi te zijn, een Algerijnse Parijzenaar die weliswaar foute keuzes heeft gemaakt, maar zeker niet bij ISIS hoort. Terwijl Imogen probeert de vrouw terug naar Frankrijk te halen, moet ze ontdekken met wie ze nu echt te maken heeft. Dat is het verhaal van The Veil, waar je op dit moment zes afleveringen van kunt vinden op Disney+. Maar komt er meer?

De komst van een tweede seizoen is nog niet bevestigd, al zou het met het einde van seizoen 1 natuurlijk zeker een mogelijkheid zijn. Hoofdrolspeelster Elisabeth Moss ziet het in ieder geval zitten. Dit heeft zij over haar personage gezegd tegen Collider:

🗣️ “Toen we bij het einde van het seizoen waren, had ik zelf het gevoel dat we net pas begonnen waren. We hebben alleen het oppervlak gezien. […] Er is een mogelijkheid om haar op verschillende locaties te plaatsen, haar andere missies te geven, haar aan iemand anders te koppelen, haar een nieuwe naam te geven.”
– Elisabeth Moss

Wanneer komt ‘The Veil’ seizoen 2 op Disney+?

Op dit moment is het dus nog niet zeker óf er een tweede seizoen komt. Wanneer deze verschijnt, is daarom ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

The Veil is een spannende spionageserie over de verrassende en beladen relatie tussen twee vrouwen die tijdens hun reis van Istanbul naar Parijs en Londen een dodelijk spel met elkaar spelen. De ene vrouw heeft een geheim, de andere moet haar geheim onthullen om duizenden levens te redden. Op de achtergrond moeten de missieleiders van de Amerikaanse CIA en de Franse DGSE hun meningsverschillen opzijzetten, hoe moeilijk dat ook mag zijn, en samenwerken om een catastrofe te voorkomen voordat het te laat is.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.