Kijkers tippen nieuwe thrillerserie met ‘The Handmaid’s Tale’-actrice: “Intrigerend”

Vanaf vandaag kun je op Disney+ terecht voor een nieuwe, bloedstollende thrillerserie, waarin The Handmaid’s Tale-actrice Elisabeth Moss de hoofdrol speelt. Het heet The Veil en is in Amerika al verschenen, en veel kijkers vinden dit een echte aanrader.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit is het verhaal van ‘The Veil’

Agent Imogen wordt gekoppeld aan een vrouw in een Turks vluchtelingenkamp. Er zijn vermoedens dat zij Djinn al Raqqa is, een extremist die een massamoord op haar naam heeft staan. Zelf beweert ze echter Adilah El Idrissi te zijn, een Algerijnse Parijzenaar die weliswaar foute keuzes heeft gemaakt, maar zeker niet bij ISIS hoort. Terwijl Imogen probeert de vrouw terug naar Frankrijk te halen, moet ze ontdekken met wie ze nu echt te maken heeft. En dat zo snel mogelijk, want er blijkt een terroristische aanslag op het programma staan waar Djinn medeverantwoordelijk voor is…

Dit is het verhaal van The Veil, een nieuwe thrillerserie die je vanaf vandaag op Disney+ kunt bekijken. De hoofdrol is dus voor Elisabeth Moss, die je kent van The Handmaid’s Tale of The Invisible Man. Haar tegenspeler is Yumna Marwan.

Kijkers zijn erg enthousiast over ‘The Veil’

In Amerika kunnen kijkers inmiddels alle 6 de afleveringen van de serie zien, en velen van hen zijn erg enthousiast. Zo wordt het kat-en-muisspel intrigerend en aangrijpend genoemd. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Meer informatie over de serie

The Veil is een spannende spionageserie over de verrassende en beladen relatie tussen twee vrouwen die tijdens hun reis van Istanbul naar Parijs en Londen een dodelijk spel met elkaar spelen. De ene vrouw heeft een geheim, de andere moet haar geheim onthullen om duizenden levens te redden. Op de achtergrond moeten de missieleiders van de Amerikaanse CIA en de Franse DGSE hun meningsverschillen opzijzetten, hoe moeilijk dat ook mag zijn, en samenwerken om een catastrofe te voorkomen voordat het te laat is.

TitelThe Veil
SoortSerie
Jaar2024
Duur6 afleveringen
TaalEngels
CategorieThriller
CastElisabeth Moss, James Purefoy, Yumna Marwan, Dali Benssalah, Josh Charles, Dan Wyllie

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.