‘Vandaag Inside’ na 2 maanden zomerstop weer elke werkdag te zien

We hebben het populaire trio van Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee bijna twee maanden moeten missen vanwege de zomerstop. Gelukkig is deze vanaf vandaag voorbij en zullen ze nu weer elke werkdag om 21:35 uur met Vandaag Inside te zien zijn op tv en online streamingdiensten als NLZIET.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Zomerstop voorbij: talkshow ‘Vandaag Inside’ is terug met elke werkdag om 21:35 uur een nieuwe aflevering

Wie trouw elke aflevering van de sterk scorende talkshow Vandaag Inside heeft gevolgd dit jaar, zal hebben gemerkt dat er al een tijdje radiostilte is. Het programma ging namelijk op 17 juni de zomerstop in, waardoor we bijna 2 maanden lang niet hebben kunnen genieten van nieuwe uitzendingen. Daar komt vandaag verandering in, want Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee keren elke werkdag terug met een nieuwe aflevering om 21:35 uur. Vlak voordat de uitzending van Vandaag Inside begint zal Genee ook al de eerste uitzending van zijn andere nieuwe programma Veronica Offside verzorgen, maar hier zijn Derksen en Van der Gijp niet bij betrokken.

Wilfred Genee geeft in ieder geval al aan naar vanavond uit te kijken: “Er is echt heel veel te bespreken. Ik heb er zin in!” In het onderstaande fragment vertelt hij dat hij zelfs een lijst heeft gemaakt van onderwerpen, omdat er zo ontzettend veel te bespreken is. Onder de voorbeelden die hij aanhaalt vallen bijvoorbeeld ook de boerenprotesten die het land de afgelopen weken bezighouden.

Afleveringen online bij NLZIET live en terug te zien

Steeds minder mensen nemen meer een tv-abonnement af, waardoor de veelgestelde vraag ook is hoe afleveringen van deze talkshow online bekeken kunnen worden. Gelukkig is het mogelijk om hier bij NLZIET elke uitzending live te volgen, waarna je alles op dit video on demand-platform ook terug kunt kijken.

Meer informatie over ‘Vandaag Inside’

VI is het nieuwe dagelijkse tv-programma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers. Maar de heren kijken ook verder dan voetbal in Vandaag Inside 2022. Ook de dagelijkse dingen en het nieuws komen ruimschoots aan bod in het programma.

TitelVandaag Inside
Jaar2022-
TaalNederlands
CategorieTalkshow
PresentatorenWilfred Genee, René van der Gijp, Johan Derksen