Waar kun je ‘Vandaag Inside Oranje’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen komen speciaal voor het EK Voetbal 2024 met Vandaag Inside Oranje. In de talkshow geven de heren hun kijk op alle wedstrijden en bespreken ze het nieuws van de dag. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘Vandaag Inside Oranje’ online kijken?

Vandaag Inside Oranje is sinds 14 juni 2024 om 23:00 uur te zien op SBS6. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Vandaag Inside Oranje bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Vandaag Inside Oranje niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeHet is op deze streamingdienst niet mogelijk om naar dit programma te kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Vandaag Inside Oranje en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Vandaag Inside Oranje’

In Vandaag Inside Oranje geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp elke dag hun kijk op het nieuws en het EK. Met wisselende gasten bespreekt het trio de voortgang van het Nederlands elftal op het EK en de actuele zaken die Nederland die dag bezighouden. 

Streaming informatie over de serie

TitelVandaag Inside Oranje
SoortTalkshow
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorenWilfred Genee, René van der Gijp, Johan Derksen

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.