Hoe laat en waar kun je ‘Vandaag Inside’ online en op tv kijken?

Het jaar 2023 is aangebroken en na drukke weken van De Oranjewinter zullen de mannen van Vandaag Inside in dit nieuwe jaar na een korte winterstop weer terugkeren op de Nederlandse televisie. Je kunt de afleveringen met het drietal Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp vanaf maandag 16 januari 2023 weer elke werkdag om 21:35 uur op tv bij SBS6 zien en vervolgens online (terug)kijken op NLZIET via KIJK. In dit artikel vind je alle informatie over waar en hoe laat nieuwe afleveringen te zien zullen zijn.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoe laat en waar komen nieuwe afleveringen van Vandaag Inside op tv?

De mannen van Veronica Inside kwamen begin 2022 met een splinternieuw programma, maar dan onder een andere naam. Vanaf januari 2022 kon je genieten van VI Vandaag. Kort hierna werd de naam opnieuw veranderd, ditmaal in Vandaag Inside. Een paar weken lang was het programma van de buis vanwege de commotie na schokkende uitspraken van Derksen, maar in mei keerde het programma weer terug.

René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen zijn wederom elke werkdag te zien zijn met hun programma Vandaag Inside. Hoe laat komt Vandaag Inside op televisie? Op tv wordt elke werkdag van 21:35 uur tot 22:30 uur op SBS6 een nieuwe aflevering vertoond vanaf de eerste uitzending op maandag 16 januari 2023. Hieronder bekijk je de promotievideo van de talkshow.

Winterstop bij Vandaag Inside: 19 december 2022 tot 16 januari 2023

Van midden december tot midden januari was er een winterstop bij Vandaag Inside, waardoor je even moest wachten op nieuwe afleveringen. In de laatste uitzendingen voor deze rustige weken lieten de presentatoren weten dat ze op maandag 16 januari 2023 echter weer terug zouden keren met nieuwe uitzendingen. Verder werden in de tussentijd wel twee specials aangekondigd: op 31 december ’22 vanaf 20:00 uur was de Vandaag Inside Oudejaarsspecial te zien, waarna I Love Vandaag Inside volgde op 9 januari ’23 om 21:30 uur.

Hoe laat komen de afleveringen van Vandaag Inside op NLZIET?

Hierboven zie je dat de afleveringen van Vandaag Inside om 21:35 uur via SBS6 op de televisie te zien zijn. Op dat moment kan door live tv hier op NLZIET naar de uitzending worden gekeken op deze streamingdienst. Daarna kun je de aflevering ook terugkijken.

Vandaag Inside op Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten

Vandaag Inside is een serie van Talpa Network die wordt uitgezonden op SBS6. Daardoor zal hij enkel op NLZIET en via KIJK te zien zijn. Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kunnen de afleveringen niet gestreamd worden.

✅ NLZIETBij NLZIET is deze serie via KIJK te zien. Ga direct naar Vandaag Inside op NLZIET.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video. Andere programma’s van Talpa Network, zoals Million Dollar Island en Het Jachtseizoen, zijn hier soms wel te streamen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxBij HBO Max kun je niet naar Vandaag Inside kijken op dit moment.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ VideolandBij Videoland kun je dit programma helaas niet kijken.
⛔️ ViaplayDe nieuwe videodienst Viaplay heeft in haar aanbod niet deze talkshow opgenomen.

Hier gaat de talkshow met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen over

VI is het nieuwe dagelijkse tv-programma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers. Maar de heren kijken ook verder dan voetbal in Vandaag Inside. Ook de dagelijkse dingen en het nieuws komen ruimschoots aan bod in het programma.


Synopsis: NLZIET