De Bankzitters reizen de wereld rond in ‘Van A Naar Onbekend’

Fan van de Bankzitters op YouTube? Vanaf vandaag verschijnen zij in de gloednieuwe serie Van A Naar Onbekend op Amazon Prime Video, waarin ze de wereld rondreizen, opdrachten moeten uitvoeren, een geheime locatie moeten vinden en zoals altijd weer zorgen voor pure chaos.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Cultuur snuiven in ‘Van A Naar Onbekend’

Het YouTube-kanaal van de Bankzitters werd al in 2015 opgericht en nog altijd trekken Koen, Matthy, Milo, Raoul en Robbie erg veel bekijks met hun video’s. Ze doen het zelfs zó goed dat ze van Amazon Prime Video hun eigen serie gekregen hebben.

In Van A Naar Onbekend reizen de vijf naar de grootste uithoeken van de wereld om cultuur te snuiven, nieuwe landen te leren kennen en… hilarische challenges uit te voeren. De mannen leren in vijf afleveringen steeds een nieuw land leren kennen waar ze een unieke, geheime locatie moeten zien te vinden. Daar wacht een verrassing op ze. Als we de eerste beelden mogen geloven belooft het een heerlijke, chaotische ervaring te worden.

‘Van A Naar Onbekend’ is nu te zien op Amazon Prime Video

Van A Naar Onbekend is sinds vrijdag 21 april exclusief te zien op Amazon Prime Video. Uiteraard was dit niet de enige nieuwe titel die we in april konden (en nog kunnen) verwachten op de streamingdienst. Zo schittert Richard Madden (Game of Thrones) vanaf 28 april in de gloednieuwe serie Citadel en is sinds kort ook de populaire Nederlandse film De Tatta’s te streamen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze artikelen met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we regelmatig de lijst met het complete aanbod van de streamingdienst.

Meer informatie over de serie

De Bankzitters reizen naar de verste uithoeken ter wereld. In elk nieuw land zoeken ze naar hints die leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.

TitelVan A Naar Onbekend
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
CastKoen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.