Waar kun je de serie ‘Van A Naar Onbekend’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Van A Naar Onbekend (2023) online kijken kunnen. In dit gloednieuwe reisprogramma gaan de Bankzitters de wereld rond om challenges uit te voeren en vijf verschillende landen op stelten te zetten. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Van A Naar Onbekend’ (2023) online kijken?

Van A Naar Onbekend met de Bankzitters ging in april 2023 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Van A Naar Onbekend bij Amazon Prime Video in Nederland. Hier zijn alle vijf de afleveringen te streamen. Ook de aftertalk is bij deze streamingdienst te zien.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Van A Naar Onbekend helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Van A Naar Onbekend’ (2023)

De Bankzitters reizen naar de verste uithoeken ter wereld. In elk nieuw land zoeken ze naar hints die leiden naar een verrassing op een onbekende locatie.

Streaming informatie over de serie

TitelVan A Naar Onbekend
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
CastKoen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Veelgestelde vragen


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.