The Vampire Diaries is verwijderd van Netflix, maar staat nu op Amazon Prime Video

Fans van The Vampire Diaries kunnen opgelucht adem halen. Eerder werd door Netflix bekendgemaakt dat alle 8 seizoenen van de streamingdienst zouden worden verwijderd op 31 mei 2021, maar gelukkig heeft de concurrent Amazon Prime Video nu laten weten dat de volledige vampierserie op 1 juni 2021 online zal verschijnen bij haar video on demand-platform.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Netflix verwijdert alle seizoenen van The Vampire Diaries op 31 mei

Een paar maanden geleden kwam het slechte nieuws al dat The Vampire Diaries van Netflix verwijderd zou worden. In een post op Twitter werd dit aan de volgers van de streamingdienst medegedeeld.

De serie bleek te vallen onder het verdwijnsein van Netflix in mei 2021. In totaal worden deze maand 73 films en series van de streamingdienst verwijderd, waaronder de populaire serie The Vampire Diaries.

Amazon Prime Video to the rescue: alle 8 seizoenen van The Vampire Diaries komen op 1 juni online

Gelukkig is Amazon in de bres gesprongen voor fans van de vampierserie. In het overzicht van de nieuwe films en series op Prime Video in juni 2021 werd namelijk bekendgemaakt dat slechts 1 dag na de laatste dag op Netflix, op 1 juni 2021, alle 8 de seizoenen van The Vampire Diaries online zullen verschijnen. Blijkbaar heeft Amazon Prime Video de rechten dus overgekocht van Netflix, want we zullen geen dag zonder onze favoriete dramaserie hoeven.