Vakantie loopt uit op nachtmerrie in komedie ‘Vacation Friends 2’

In 2021 kroop John Cena in Vacation Friends in de huid van het uitbundige feestbeest Ron, die samen met zijn vriendin Kyla de bruiloft van hun vakantievrienden Marcus en Emily ‘crashte’. De stellen zijn nu terug op Disney+ voor Vacation Friends 2. Dit keer is het Kyla’s vader die voor problemen zorgt.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Vakantievrienden belanden opnieuw in problemen

De brave Marcus en Emily herenigen met hun uitbundige vakantievrienden Ron en Kyle voor een gezamenlijk tripje naar een Caribisch resort. In eerste instantie lijkt het een perfecte vakantie te worden, maar die verzandt al snel in chaos als Kyla’s vader Reese ineens opduikt. Hij is net vrijgelaten uit de gevangenis en is van plan de boel behoorlijk op stelten te zetten.

Uiteraard worden de vakantievrienden vertolkt door John Cena (The Suicide Squad), Meredith Hagner (Joy Ride), Yvonne Orji (Insecure) en Lil Rel Howery (Get Out). De rol van Kyla’s vader Reese wordt vertolkt door Steve Buscemi (Fargo). Vacation Friends komt van dezelfde regisseur als het eerste deel en dat betekent dat we weer een even hilarische komedie kunnen verwachten. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Vacation Friends 2 | Official Trailer | Hulu

‘Vacation Friends 2’ staat nu op Disney+

Disney+ heeft Vacation Friends 2 vandaag, op vrijdag 25 augustus, aan het aanbod toegevoegd. Ook het eerste deel kun je op de streamingdienst van The Walt Disney Company te vinden.

Benieuwd welke titels nog meer op de planning staan? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In het vervolg van Vacation Friends vragen de pasgetrouwde Marcus en Emily hun vrienden Ron en Kyla, ook pasgetrouwd en met kind, zich bij hen te voegen in een Caribisch resort. Marcus heeft daar een bespreking met de eigenaars over een bouwcontract voor een hotel in Chicago. Maar als het feest begint, verandert de ontspannende vakantie al snel in een wild avontuur.

TitelVacation Friends 2
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurClay Tarver
CastLil Rel Howery, Yvonne Orji, John Cena, Meredith Hagner, Steve Buscemi, Carlos Santos

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.