Nieuw op Netflix: seizoen 1 van vampierserie V-Wars met Ian Somerhalder

De nieuwe vampierserie op Netflix, met onder andere Ian Somerhalder (bekend als Damon Salvatore in The Vampire Diaries) komt vanaf 5 december 2019 online in Nederland. Bekijk hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van V-Wars S1 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van V-Wars over?

In V-Wars wordt de wereld geteisterd door een snel verspreidend mysterieus virus, waar niemand veilig voor lijkt te zijn. Je kan zomaar de volgende zijn die in een vampier veranderd. In een race tegen de klok probeert Dr. Luther Swann zijn beste vriend (en natuurlijk ook de mensheid) te redden van dit verschrikkelijke virus! Ondertussen probeert Michael Fayne de van de vampieren te worden door er op los te moorden.

De serie V-Wars is ook op IMDb te vinden.

Wanneer komt V-Wars seizoen 1 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt V-Wars seizoen 1 op Netflix? Vanaf 5 december 2019 zullen we het eerste seizoen van de nieuwe vampierserie met Ian Somerhalder (van The Vampire Diaries) kunnen bekijken!

Komt er een V-Wars seizoen 2 of is S1 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er niets bekend over het verloop van de serie na het eerste seizoen. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van V-Wars seizoen 1?

De trailer van het eerste seizoen van V-Wars is gelukkig al uit! Bekijk hieronder de eerste beelden van de nieuwe vampierserie van Netflix met Ian Somerhalder!


Wanneer komt V-Wars seizoen 1 op Netflix Nederland?

Vanaf 5 december 2019 is het eerste seizoen van de nieuwe vampierserie V-Wars op Netflix Nederland te zien.V-Wars seizoen 1 Netflix