Doodenge horrorfilm ‘Us’ (2019) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Deze week is het tijd om te griezelen en gruwelen met de splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. De streamingdienst heeft namelijk de spannende horrorfilm Us uit 2019 gekozen om voor slechts één week gigantisch in prijs verlaagd te worden. Daarom bekijk je Us deze week met flinke korting voor maar €0,99. De film is niet te zien op Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een andere streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Us (2019) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

In week 38 van 2021 is Us de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis, waardoor hij alleen deze week voor slechts €0,99 te huren is bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film is, zoals essentieel is bij een horrorfilm, natuurlijk behoorlijk spannend om te kijken. Daarnaast komt er echter ook behoorlijk veel geweld in voor. Vanwege de classificaties ‘Geweld’ en ‘Angst’ wordt daarom volgens de Kijkwijzer ook afgeraden om de film te zien als je jonger dan 16 jaar bent.

Cast moest deze elf horrorfilms kijken vóórdat het filmen begon

Leuk om te weten over deze spannende horrorfilm is het feit dat de regisseur, Jordan Peele, de cast van de film een huiswerkopdracht mee heeft gegeven voordat ze begonnen met filmen. Hij wilde namelijk dat ze eenzelfde idee hadden van hoe het acteerwerk er in de horrorfilm uit zou moeten zien. Daarom liet hij alle castleden elf films kijken van tevoren:

Verhaal, details en trailer van ‘Us’ (2019)

Een moeder en een vader nemen hun kinderen mee naar hun strandhuis, om tijd door te brengen met vrienden, maar hun rust wendt zich tot spanning en chaos wanneer sommige bezoekers onuitgenodigd arriveren.

Jaar: 2019
Soort: Film
Categorie: Horror, Mystery, Thriller
Duur: 1 uur en 52 minuten
IMDb: 6,8 uit 256.000 stemmen
Regisseur: Jordan Peele
Cast: Lupita Nyong’o, Elisabeth Moss, Winston Duke, Tim Heidecker
Kijken: Bekijk direct bij Pathé Thuis

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de horrorfilm Us uit 2019, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €3,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.