Muzikale serie ‘Up Here’ van de maker van ‘Hamilton’ is morgen al te zien

Als je hoort wie er achter de gloednieuwe serie Up Here zitten, wil je hem waarschijnlijk direct zien. Achter de schermen werkten namelijk de regisseur van Hamilton, de songwriters van Frozen én de scriptschrijver van de geprezen film Tick, Tick… BOOM! samen, dus dat belooft veel goeds! De muzikale serie is deze vrijdag, op 24 maart, te streamen op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat de muzikale serie ‘Up Here’ over

Up Here neemt je mee naar het New York van 1999. Lindsay (Mae Whitman) en Miguel (Carlos Valdes) worden verliefd op elkaar, maar worden tegengewerkt door alle stemmetjes in hun hoofd die ze vertellen dat ze hun dromen níét kunnen waarmaken.

Zoals je in de trailer hieronder kunt zien zijn die stemmetjes bij de twee wel érg aanwezig, want ze zitten letterlijk naast ze aan de keukentafel en in de metro. Lukt het het kersverse stel om al die angsten en fantasieën los te laten en er echt voor te gaan? Zoals een echte muzikale serie betaamd moeten de twee zich al dansend en zingend losmaken van alle obstakels die ze in de weg zitten om samen geluk te vinden.

Up Here | Official Trailer | Hulu

‘Up Here’ is deze vrijdag te bingen op Disney+

Disney+ voegt op vrijdag 24 maart alle afleveringen van de serie toe aan haar aanbod, dus je kan dan direct de acht episodes bingewatchen. En dat wil je! Al is het alleen al voor de nieuwe liedjes die de Oscarwinnende componisten Kirsten Anderson-Lopez en Robert Lopez maakten (die ook verantwoordelijk waren voor de muziek in onder meer Coco, WandaVision en de Frozen-reeks). Of natuurlijk om het nieuwste werk te zien van Thomas Kail, die als stage director meewerkte aan onder meer Hamilton (waarvoor hij meerdere awards won) en dus zeker weet wat hij doet.

Drie redenen om deze serie te kijken:
1️⃣ Van Steven Levenson, de scriptschrijver van Tick, Tick… BOOM! en Dear Evan Hansen
2️⃣ Mae Whitman (Good Girls) en Carlos Valdes (The Flash) in de hoofdrollen
3️⃣ De stage director van Hamilton deed de regie

Meer informatie over de serie

Een muzikale romantische komedie die zich afspeelt in New York in 1999. We volgen het bijzondere verhaal van een doodgewoon stel dat verliefd wordt en te maken krijgt met een wereld vol herinneringen, obsessies, angsten en fantasieën die in hun hoofd leven. Hierdoor ontdekken ze dat zijzelf misschien wel het grootste obstakel vormen om samen geluk te vinden.

TitelUp Here
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
CastMae Whitman, Carlos Valdes, Katie Finneran, Sophia Hammons, Emilia Suárez, Andréa Burns

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.