Gloednieuwe komedieserie ‘UnPrisoned’ is nu te streamen op Disney+

Op zoek naar een nieuwe serie om te bingewatchen? Vanaf vandaag is het complete eerste seizoen van de gloednieuwe komedieserie UnPrisoned verschenen op Disney+. Scandal-actrice Kerry Washington speelt hierin de rol van Paige Alexander, een therapeute en alleenstaande moeder die de band met haar vader wil herstellen als hij uit de gevangenis komt.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘UnPrisoned’ over

Paige Alexander is relatietherapeut en moeder van een tienerzoon. Hoewel ze het moeilijk vindt om het alleenstaande moederschap te combineren met haar drukke baan verloopt haar leven eigenlijk redelijk voorspoedig—tot haar vader ineens op de stoep staat. Hij heeft zeventien jaar in de gevangenis gezeten en is nu weer op vrije voet, en eigenlijk heeft hij maar één wens: de band met zijn dochter herstellen. Bij haar intrekken lijkt de beste manier.

De hoofdrollen worden vertolkt door Emmy-genomineerde Kerry Washington (The School for Good and Evil) als Paige Alexander en Delroy Lindo (Da 5 Bloods) als haar vader Edwin. Het verhaal is deels gebaseerd op de ervaringen van schrijver en showrunner Tracy McMillan. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘UnPrisoned’ is nu te bingen op Disney+

Disney+ heeft op vrijdag 10 maart alle afleveringen van de serie aan haar aanbod toegevoegd. Bingewatchen behoort daarom zeker tot de mogelijkheden. Dit is overigens niet de enige nieuwe titel die in maart naar de streamingdienst komt.

Zo verschijnt er sinds 1 maart natuurlijk iedere woensdag een gloednieuwe aflevering van The Mandalorian, staat op 17 maart de film Boston Strangler met Keira Knightley op het programma en is er vanaf 24 maart een gloednieuwe serie van de maker van Hamilton te zien, genaamd Up Here.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

De serie volgt een therapeute en alleenstaande moeder wiens leven op zijn kop gezet wordt als haar vader uit de gevangenis komt en bij haar en haar zoon intrekt.

TitelUnPrisoned
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
MakerTracy McMillan
CastKerry Washington, Delroy Lindo, Faly Rakotohavana, Jee Young Han, Jordyn McIntosh, Marque Richardson, Edwin Lee Gibson, Kelvin Witherspoon

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.