Unorthodox seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Wat ontzettend indrukwekkend was het eerste seizoen van de serie Unorthodox op Netflix! Het waargebeurde verhaal van Unorthodox maakte veel los bij de kijkers en de serie stond een hele tijd tussen de toptitels op de streamingdienst. Nu is de vraag van veel enthousiaste kijkers of er een tweede seizoen zal volgen op Netflix Nederland. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Unorthodox S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Unorthodox over?

Unorthodox de serie is losjes gebaseerd op de autobiografie van Deborah Feldman. Zij werd in 1986 geboren in Brooklyn, in de gesloten Satmargemeenschap. Aanhangers van deze religieuze gemeenschap wijzen het moderne leven af en leven geïsoleerd van de buitenwereld. Binnen de gemeenschap spreekt men alleen Jiddisch en heeft de vrouw weinig rechten. Op 17-jarige leeftijd wordt Deborah uitgehuwelijkt, zoals gebruikelijk is binnen de gemeenschap. Twee jaar later wordt ze moeder. Het lukt Deborah echter niet om te voldoen aan de verwachtingen van een ‘goede moeder en echtgenote’. In 2009 – op 22-jarige leeftijd- vlucht Deborah met haar zoon uit de gemeenschap. Ze begint te bloggen over haar ervaring en publiceert in 2012 een boek: Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots.

De serie Unorthodox krijgt op IMDb een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Unorthodox seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Unorthodox seizoen 2 op Netflix Nederland?

Helaas is er nog geen bevestiging van de komst van een tweede seizoen van Unorthodox. Wel was de serie zo’n gigantisch succes met de blijvende plaats in de top 10, dat het waarschijnlijk lijkt dat er een vervolg zal komen. In dat geval kunnen we waarschijnlijk rekenen op een tweede seizoen in 2022.

→ Vergelijkbare series met Unorthodox vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Unorthodox naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Unorthodox seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we nog niet of er een tweede seizoen van Unorthodox zal komen, dus ook het arriveren van seizoen 3 is nog geen zekerheid. Zodra we meer hierover weten, zal het nieuws op Streamwijzer gepubliceerd worden.

Welke teaser of trailer is er van Unorthodox seizoen 2?

Geen bevestiging van een tweede seizoen betekent helaas tot dusver het uitblijven van een trailer of teaser. Wel zijn de beelden van seizoen 1 beschikbaar om alvast in de stemming te komen.