Waar kan ik de film Unhinged (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Unhinged online kijken kunt. Filmliefhebbers willen deze titel uit 2020 met de absolute topacteur Russell Crowe dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Unhinged online kijken?

Amazon Prime Video: Streamingdienst Amazon Prime Video heeft deze titel beschikbaar gesteld in het reguliere aanbod. Bekijk de film nu 30 dagen gratis bij Amazon Prime Video.

meJane: Je kunt deze titel nu kijken via de streamingdienst meJane. Ga direct naar de film op meJane.

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

💿 Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

💿 Amazon: Daarnaast vind je deze titel op DVD of Blu-ray ook bij Amazon.nl. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Disney+: Daar is deze film momenteel helaas niet te zien.

Netflix: Daar is deze film momenteel helaas niet te zien.

Videoland: Daar is deze film momenteel helaas niet te zien.

Verhaal van Unhinged (2020)

Wanneer Rachel wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur, laat ze haar onvrede blijken. Niks ongewoons in California, waar bestuurders zich maar al te vaak af reageren op anderen in het verkeer en zeker wanneer het muurvast zit. Rachel kan alleen niet vermoeden dat de man (Russell Crowe) waar ze zich net aan ergerde een psychopaat is die haar niet zo maar zal laten gaan.

Unhinged Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Thriller
IMDb: 6.0 uit 36.000 stemmen
Duur: 1 uur en 30 minuten
Regisseur: Derrick Borte
Schrijver: Carl Ellsworth
Cast: Russell Crowe, Caren Pistorius, Gabriel Bateman

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.