Waar kan ik de serie The Undoing online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de serie The Undoing uit 2020. De serie behaalde tot dusver een 8.2 uit 10 op IMDb en serieliefhebbers streamen de serie graag. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Waar kun je The Undoing online kijken?

HBO Max: ➡️ Ga nu naar The Undoing bij HBO Max in Nederland. Alle afleveringen van de serie zijn er sinds de lancering op 8 maart 2022 te zien.

ℹ️ Bol.com: De DVD of Blu-ray is nog niet beschikbaar, maar wel het boek waarop de serie gebaseerd is: You Should Have Known van Jean Hanff Korelitz. Ga direct naar dit boek op Bol.com.

Verhaal van The Undoing (2020)

Grace Sachs leeft het enige leven dat ze ooit voor zichzelf wilde. Ze is een succesvolle therapeut, heeft een toegewijde man en jonge zoon die naar een eliteschool in New York City gaat. s Nachts opent zich een kloof in haar leven: een gewelddadige dood, een vermiste man en, in plaats van een man die Grace dacht te kennen, slechts een aaneenschakeling van vreselijke openbaringen. Achtergelaten in het kielzog van een zich uitbreidende en zeer publieke ramp en geschokt door de manier waarop ze haar eigen raadgevingen niet heeft opgevolgd, moet Grace het ene leven ontmantelen en een ander leven creëren voor haar kind en zichzelf.

The Undoing: Official Teaser | HBO

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Drama, Thriller
IMDb: 8.2 uit 3.634 stemmen
Duur: 1 seizoen
Maker: David E. Kelley
Cast: Nicole Kidman, Hugh Grant, Noah Jupe

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.