Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film Underwater uit 2020. De film behaalde tot dusver een 5.8 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of Underwater op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Underwater uit 2020 online kijken?

Pathé Thuis: De film Underwater uit 2020 is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Underwater op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook de film Underwater uit 2020 aan. Ga direct naar Underwater op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je de film Underwater uit 2020 op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Underwater op Bol.com.

Verhaal van Underwater (2020)

Een bemanning van oceaanonderzoekers die voor een diepzeeboorbedrijf werken, probeert in veiligheid te komen nadat een mysterieuze aardbeving hun diepzeeonderzoek en boorinstallatie op de bodem van de Mariana Trench heeft verwoest.

Informatie over de film

Titel: Underwater
Jaar: 2020
Categorie: Actie, Horror, Sci-Fi
Regisseur: William Eubank
Schrijvers: Brian Duffield, Adam Cozad
Cast: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Mamoudou Athie
IMDb: 5.8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over Underwater op deze website? Hier vind je alle informatie over Underwater op Streamwijzer.