Na een ongelooflijk succesvol eerste seizoen van de nieuwe Nederlands-Vlaamse Netflix Original is er een tweede seizoen van Undercover besteld. Dat tweede deel zal op 6 september 2020 op de Netflix Nederland verschijnen. Wat weten we tot nu toe van het nieuws, de release datum en de trailer van Undercover seizoen 2 op Netflix Nederland?

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Titel: Undercover
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 1 seizoen
Categorie: Drama
Cast: Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap
IMDb: 7.9 uit 6,513 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Undercover op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix Nederland?

Netflix heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van Undercover vanaf 6 september 2020 bij de streamingdienst in Nederland te zien zal zijn.

→ Alle seizoenen van Undercover vind je hier

Kom er een Undercover seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er is een derde seizoen van Undercover in aankomst! We houden je op via de pagina over Undercover seizoen 3 op Netflix op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

Welke teaser of trailer is er al van Undercover seizoen 2?

Bekijk snel de teaser van het tweede seizoen van Undercover, waarin de release datum van 6 september 2020 bekendgemaakt wordt.