Na een ongelooflijk succesvol eerste seizoen van de nieuwe Nederlands-Vlaamse Netflix Original is het tweede seizoen al besteld. Wat weten we tot nu toe van Undercover seizoen 6 op Netflix Nederland?

Waar gaat het verhaal van Undercover over?

De serie gaat over agenten Bob Lemmens (gespeeld door Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) die in een politie operatie zitten om grote drugsbaas Ferry Bouwman (Frank Lammers) op te pakken. De agenten hebben de namen Anouk Janssens en Peter Bogaert als ze in het criminele leven ondergedompeld zijn. Samen met zijn compagnons en vrouw (Danielle Bouwman, gespeeld door Elise Schaap) produceert Ferry in Brabant de drug XTC die over de hele wereld wordt verkocht. De serie is opgenomen bij Camping Blauwe Meer in Lommel, wat in de serie Camping Zonnedauw heet. De serie is een waargebeurd verhaal. Dat wil zeggen, het is gebaseerd op waargebeurde feiten. De Undercover cast van de Netflix serie is indrukwekkend en het verhaal meeslepend!

Op IMDb wordt de serie Undercover beoordeeld met een 8.1 uit 10.

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix? Sinds 1 april 2019 zijn de opnames van het seizoen bezig en die zullen eind september klaar zijn. Daarna zal Undercover seizoen 2 volgens schattingen begin 2020 online komen op Netflix Nederland.

Kom er een Undercover seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er nog niets bekend over de opvolging van Undercover seizoen 2. We houden je op Streamwijzer.nl op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen!

Welke teaser of trailer is er al van Undercover seizoen 2?

Helaas is er nog geen trailer van het tweede seizoen van Undercover. Wel kun je hieronder genieten van de trailer van het eerste deel van de serie!

Wanneer komt Undercover seizoen 2 op Netflix Nederland?

Sinds 1 april 2019 zijn de opnames van het seizoen bezig en die zullen eind september klaar zijn. Daarna zal Undercover seizoen 2 volgens schattingen begin 2020 online komen op Netflix Nederland.Undercover seizoen 2 netflix