Undercover-film ‘Ferry’ krijgt release datum: vanaf 14 mei 2021 op Netflix

Sta je te trappelen tot je naar Ferry de film over de Brabantse drugsbaron uit Undercover kunt kijken op Netflix? Dan is er goed nieuws, want in een splinternieuwe video stelt de streamingdienst enkele nieuwe gezichten uit de film voor en wordt de release datum van 14 mei 2021 met ons gedeeld! De video vind je hieronder.

Release datum Ferry de film op Netflix: 14 mei 2021

De afgelopen weken verschenen steeds meer video’s op het YouTube-account van Netflix over de gloednieuwe film Ferry. Zo hoorden we Frank Lammers vertellen dat zijn eigen film binnenkort op Netflix zou komen en kwamen de eerste beelden van de film uit in de vorm van een teaser. Dan weet je dat de bekendmaking van de lanceringsdatum niet lang meer kan duren en dat bleek te kloppen. In de onderstaande gloednieuwe video stelt Netflix een aantal nieuwe gezichten uit de film voor en deelt de streamingdienst de datum met ons: 14 mei 2021!

Vervolgens kunnen we in september 2021 Undercover seizoen 3 op Netflix verwelkomen, dus er is meer dan genoeg kijkmateriaal om van te genieten.

Waar gaat Ferry de film over?

Ferry wordt een prequel die het verhaal uit Undercover seizoen 1 vooraf zal gaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Ralph Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld…

Derde seizoen van Undercover

Inmiddels is het tweede seizoen van de hitserie Undercover afgelopen en zijn de makers druk bezig met seizoen 3. In september 2021 zal het derde seizoen van de serie worden gelanceerd. Undercover bleek de afgelopen jaren zo ontzettend populair dat het al twee keer op rij de meest bekeken Netflix Original van het jaar is geworden.