Waar staat de bekende camping uit ‘Undercover’?

Het is alweer vijf jaar geleden sinds we voor het eerst kennismaakten met Undercover. In de Nederlandse serie volgen we agenten Bob Lemmens en Kim de Rooij. Samen gaan zij undercover om de beruchte drugsbaas Ferry Bouman op te pakken. Samen met zijn vrouw Danielle woont hij op Camping Zonnedauw. Maar op welke locatie is de camping uit Undercover in het échte leven te vinden?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Locatie camping uit ‘Undercover’

Ferry Bouman (Frank Lammers) regelt zijn zaken vanaf Camping Zonnedauw. Hier woont hij samen met Danielle (Elise Schaap). Alles lijkt op rolletjes te lopen, totdat er nieuwe buren in de caravan naast hen gaan wonen. Undercoveragenten Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver) proberen namelijk op deze manier in contact te komen met Ferry en duiken daardoor steeds dieper de criminele wereld in.

In de serie staat de camping bekend als Camping Zonnedauw. In werkelijkheid heet de camping uit Undercover Camping de Blauwe Meer. Dit vakantiepark bevindt zich in het Belgische Lommel. Geen schimmige en duistere praktijken, maar een fijne familiecamping. Hieronder hebben we de locatie gemarkeerd op de kaart.

Wanneer verschijnt seizoen 4 van ‘Undercover’?

Het is alweer twee jaar geleden sinds het derde seizoen van Undercover op Netflix is verschenen. Veel kijkers vragen zich dan ook af óf en wanneer er een nieuw seizoen verschijnt. Het verlengen of stoppen van een serie is meestal gebaseerd op een afweging van productiekosten en kijkcijfers. Dit lijkt goed nieuws, want de serie is razend populair onder kijkers.

Toch lijkt het erop dat er geen seizoen 4 van Undercover gemaakt zal worden. Dit komt door de uitspraak van Undercover-ster Tom Waes. Hij laat weten dat een vierde seizoen er jammer genoeg voorlopig niet in zit. Op het moment van schrijven is dit echter nog niet bevestigd door de streamingdienst. We houden je als eerste via je mail op de hoogte als we verdere updates krijgen over eventuele nieuwe afleveringen van deze spannende Nederlandstalige misdaadserie.

Meer informatie

Twee undercoveragenten leiden een dubbelleven wanneer ze infiltreren in de organisatie van een drugsbaron door zich voor te doen als een stel dat in de buurt komt wonen.

TitelUndercover
SoortSerie
Jaar2019
TaalNederlands
Duur3 seizoenen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
CastTom Waes, Frank Lammers, Manou Kersting, Emma Verlinden, Anna Drijver, Robbie Cleiren, Elise Schaap, Katrien De Ruysscher, Raymond Thiry

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.