Kijkers onder de indruk na derde aflevering Undercover: “Nu al het beste seizoen”

Zat jij gisteren stipt om 21:10 uur klaar voor de TV? Op pakjesavond, zondag 5 december 2021, verscheen namelijk aflevering 3 van Undercover seizoen 3 op Netflix. Een greep uit de reacties van kijkers duidt op groot enthousiasme. Sommigen vinden dit zelfs nu al het beste seizoen van de serie!

Aflevering 3 van Undercover seizoen 3 op Netflix: “Trust Issues”

Belangrijk: we raden je aan om niet verder te lezen als je de nieuwe aflevering nog niet hebt gekeken. Er staan namelijk spoilers in de onderstaande tekst. Het was weer een bomvolle nieuwe aflevering van Undercover seizoen 3 deze week. Als cadeautje op pakjesavond kregen om 21:10 uur we de derde aflevering van het seizoen voorgeschoteld met de toepasselijke titel “Trust Issues”.

En trust issues waren er genoeg. De leugendetector waaraan Bob door Leyla werd onderworpen, de pillen die Ferry uit het lab stal om zelf door te verkopen en de onderlinge spanningen die eerst weggewerkt moeten worden om succesvol samen te werken leiden tot prachtige scènes vol uitbarstingen van emoties. Er staat dit seizoen veel op het spel met Bob die elk moment de gevangenis in kan vliegen en Ferry die in een stressvolle proeftijd zit na zijn gevangenisstraf. Maar ook Leyla zit in een moeilijke positie. Ze heeft leveranciers nodig, maar kan zomaar haar hele drugsimperium als een kaartenhuis in elkaar zien vallen als ze door undercoveragenten wordt opgerold.

Lees ook: Dit moet je doen als de nieuwe aflevering van Undercover niet op tijd op Netflix staat 🕘

Kijkers reageren dolenthousiast op de nieuwe aflevering

Allereerst is het elke week rond 21:10 uur weer afwachten… Het systeem van Netflix kan niet verzekeren dat de aflevering voor iedereen exact op hetzelfde moment online komt te staan, dus sommige kijkers moeten helaas even wachten en blijven refreshen.

Als dan eindelijk de aflevering klaar staat, kan het kijkplezier beginnen. Fans zijn enthousiast en roemen de spanning tussen de hoofdpersonen, de gameboy & frikandellen tijdens het maken van XTC-pillen door Lars en het culturele element dat dit jaar voor het eerst groots meespeelt. We zien zelfs voorbijkomen: “Dit is gewoonweg nu al het beste seizoen van #Undercover”

Aftellen naar aflevering 4 op zondag 12 december

Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten tot het seizoen wordt vervolgd. Elke zondag staat er om 21:10 uur een nieuwe episode van Undercover seizoen 3 voor je klaar bij Netflix, dus op zondag 12 december is het weer zo ver. Dan verschijnt aflevering 4 online met de toepasselijke titel “All-In Resort”. Zouden Ferry en Bob flink in de problemen komen in de Turkse gevangenis? En schiet Leyla ze te hulp of is ze te boos na de opmerking van Bob in het restaurant? Begin maar vast met aftellen, want over een paar dagen weten we meer.