Kijkers enthousiast over bloedstollende haaienfilm op Netflix: “Fantastisch”

Er zwemt een moordlustige haai in de Seine. Dat is het concept van de splinternieuwe haaienfilm Under Paris, die deze week op Netflix verschenen is. En volgens veel kijkers is dit een echte aanrader.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Under Paris’ staat nu op Netflix

Het is de zomer van 2024 en aan de oevers van de Parijse Seine vinden de wereldkampioenschappen triatlon plaats. Als duidelijk wordt dat er een grote haai in de rivier aanwezig is, moeten wetenschapper Sophia, milieuactivist Mika en politieman Adil de krachten bundelen… voordat het te laat is en er doden vallen.

Netflix voegde deze haaienfilm gisteren onverwachts toe aan het aanbod. En nu is hij al massaal bekeken door kijkers, waardoor hij op de eerste plaats in de Netflix top 10 is komen te staan. Het is dan ook een echte aanrader, als we de eerste reacties van Netflix-abonnees mogen geloven.

→ Meer haaienfilms zien? Bekijk direct het complete aanbod van Pathé Thuis 🦈

Kijkers zijn enthousiast over ‘Under Paris’

Veel kijkers op social media zijn namelijk ontzettend lovend over Under Paris. De film wordt bijvoorbeeld vergeleken met Jaws en kijkers zeggen dat je er absoluut een goede tijd mee hebt. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Meer informatie over de film

Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.

TitelUnder Paris
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 44 minuten
TaalFrans
CategorieThriller, Horror
CastBérénice Bejo, Nassim Lyes, Léa Léviant, Anne Marivin, Nagisa Morimoto, Sandra Parfait, Aksel Ustun, Aurélia Petit, Marvin Dubart, Daouda Keita, Ibrahima Ba

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.