Komt er een ‘Under Paris 2’? – Releasedatum, trailer en meer

In juni 2024 is er een bloedstollende haaienfilm op Netflix verschenen, Under Paris genaamd. De film laat zien wat er gebeurt als er een moordlustige haai in de Seine blijkt te zwemmen. Maar met zo’n einde, is er natuurlijk snel vraag naar een vervolg. In dit artikel bespreken we of er plannen zijn voor Under Paris 2 en wanneer dat dan op het programma zou staan.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Under Paris 2’?

Under Paris verscheen op 5 juni op Netflix. De film toont ons de oevers van de Parijse Seine, waar de wereldkampioenschappen triatlon plaatsvinden. Als duidelijk wordt dat er een grote haai in de rivier aanwezig is, moeten wetenschapper Sophia, milieuactivist Mika en politieman Adil de krachten bundelen… voordat het te laat is en er doden vallen.

Het is een ontzettende hit. In tientallen landen heb je de film in de Netflix top 10 kunnen vinden en de reacties op social media waren erg positief. Maar leidt dat allemaal tot de komst van Under Paris 2? Helaas is er op dit moment nog geen sequel aangekondigd. Maar dat betekent niet dat je het voorgoed uit je hoofd moet zetten. Regisseur Xavier Gens ziet het wel zitten. Hij heeft het tegenover Nice-Matin al gehad over een mogelijk vervolg en heeft ook al ideeën over haaien in andere grote steden… Dus wie weet! Zodra we meer duidelijkheid krijgen, werken we deze pagina natuurlijk direct bij.

Wanneer komt ‘Under Paris 2’ op Netflix?

Áls Under Paris nog een film krijgt, wat dan misschien dus Under London of Under Venice of misschien zelfs Under Amsterdam gaat heten, weten we nog niet wanneer we ernaar kunnen kijken. Het is eerst wachten op een officiële verlenging.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week. En we houden je natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

→ Meer haaienfilms zien? Bekijk direct het complete aanbod van Pathé Thuis 🦈

Verhaal en trailer van ‘Under Paris’

Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.