Spannend true crime-moordmysterie nu te bingen op Disney+

Er is een nieuwe bingewaardige serie verschenen op Disney+. We hebben het over de waargebeurde thrillerserie Under the Bridge, waarin we meegenomen worden in de verdwijning van een 14-jarig meisje. Alle acht de afleveringen zijn nu te streamen op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat ‘Under the Bridge’ over

Het waargebeurde verhaal van Under the Bridge draait om de verdwijning van de 14-jarige Reena Virk. Na een feestje met vrienden komt zij nooit meer thuis. We volgen het moordonderzoek dat daarop volgt, dat vol zit met verrassende wendingen. De hoofdrollen zijn voor Riley Keough en Lily Gladstone.

3 redenen om ‘Under the Bridge’ te kijken

1️⃣ Under the Bridge is een spannende serie, vol complexe personages, plottwists en intrigerende verhaallijnen. Dit levert een meeslepende achtdelige reeks op, die kijkers continu op het puntje van hun stoel houdt.

2️⃣ De cast is getalenteerd, met hoofdrollen voor Lily Gladstone (bekend van Killers of the Flower Moon, waarvoor ze een Oscarnominatie in de wacht sleepte) en Riley Keough (Daisy Jones and the Six). Door hun goede acteerprestaties komen de personages echt tot leven.

3️⃣ Kijkers waren erg enthousiast over de serie, die op IMDb bijvoorbeeld een dikke 7,2 ontvangt. Ook op social media regent het positieve reacties, zoals je hieronder kunt zien.

Meer informatie over de serie

Under the Bridge is gebaseerd op het boek van de gerenommeerde schrijfster Rebecca Godfrey, over het waargebeurde verhaal uit 1997 van de 14-jarige Reena Virk (Vritika Gupta) die onderweg was naar een feestje met vrienden en nooit meer thuiskwam. Het verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Godfrey (Riley Keough) en een plaatselijke politieagent (Lily Gladstone). De serie neemt ons mee in de verborgen wereld van de jonge meisjes die van de moord werden beschuldigd, en toont ons de schokkende waarheden over de waarschijnlijke moordenaar.

TitelUnder the Bridge
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
GenreDrama, Misdaad
MakersQuinn Shephard
CastRiley Keough, Lily Gladstone, Archie Panjabi, Matt Craven, Michael Buie, Anoop Desai

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.