Wanneer is seizoen 2 van ‘Uncoupled’ te zien?

In de zomer van 2022 verscheen er een gloednieuwe serie van de makers van Emily in Paris en Sex and the City op Netflix: Uncoupled. Hierin speelt Neil Patrick Harris de rol van single veertiger Michael. De serie werd ontzettend goed bekeken en daarom krijgen we veel vragen over een eventueel vervolg. Ben jij nou ook benieuwd? Lees dan verder om het antwoord te vinden op de vraag: komt er een Uncoupled seizoen 2? En wanneer dan?

Komt er een ‘Uncoupled’ seizoen 2?

Helaas heeft Netflix bekendgemaakt dat zij geen tweede seizoen van Uncoupled gaan maken. Deze keuze was verrassend te noemen, want naast het overduidelijk open einde werd de serie ook zeker niet slecht ontvangen door kijkers en critici. Daarom heeft filmstudio Showtime besloten de serie over te nemen.

Titels van deze filmstudio, die binnenkort samengaat met de Amerikaanse streamingdienst Paramount+, zijn in Nederland regelmatig te bekijken op SkyShowtime. Er is dus een kans dat Uncoupled binnenkort op deze videodienst te vinden is. Verder is er nog niet veel bekend over de productie van Uncoupled seizoen 2.

Wanneer komt ‘Uncoupled’ seizoen 2?

Het is nog niet bekend óf de serie in Nederland inderdaad naar SkyShowtime komt en zo ja, wanneer deze dan te zien zal zijn. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst ons meer informatie geeft.

Tot die tijd kun je gelukkig ook naar Neil Patrick Harris kijken in de serie How I Met Your Mother, waarin hij de rol van Barney Stinson speelt. Alle negen seizoenen van die serie zijn nu hier bij Disney+ te zien.

Waar gaat het verhaal van ‘Uncoupled’ over?

Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.

TitelUncoupled
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie, Drama
IMDb7 uit 4.700 stemmen
MakersDarren Star, Jeffrey Richman
CastNeil Patrick Harris, Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks, Marcia Gay Harden, Tuc Watkins
KijkenHier bij Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.