Komt er een seizoen 2 van ‘Uncoupled’ op Netflix?

Op 29 juli 2022 verscheen er een gloednieuwe serie van de makers van Emily in Paris en Sex and the City op Netflix: Uncoupled. Hierin speelt Neil Patrick Harris de rol van single veertiger Michael. De serie werd ontzettend goed bekeken en daarom krijgen we veel vragen over een eventueel vervolg. Ben jij nou ook benieuwd? Lees dan verder om het antwoord te vinden op de vraag: komt er een Uncoupled seizoen 2?

Komt er een ‘Uncoupled’ seizoen 2?

Helaas is er op dit moment nog niet bekend of er een tweede seizoen van Uncoupled naar Netflix komt. De kans lijkt echter wel groot dat er een tweede deel gaat komen. Niet alleen suggereert het open einde natuurlijk dat het verhaal nog niet klaar is, ook ontving de serie goede kritieken van zowel kijkers als critici. Zo krijgt Uncoupled tot nu toe een gemiddelde van een 7 op IMDb en is de Rotten Tomatoes-score van 76% ook zeker niet slecht.

Zodra er meer duidelijk wordt over een tweede seizoen, hoor je het natuurlijk direct van ons. Tot die tijd kun je gelukkig ook naar Neil Patrick Harris kijken in de serie How I Met Your Mother, waarin hij de rol van Barney Stinson speelt. Alle negen seizoenen van die serie zijn nu hier bij Disney+ te zien.

Waar gaat het verhaal van ‘Uncoupled’ over?

Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.

TitelUncoupled
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie, Drama
IMDb7 uit 4.700 stemmen
MakersDarren Star, Jeffrey Richman
CastNeil Patrick Harris, Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks, Marcia Gay Harden, Tuc Watkins
KijkenHier bij Netflix
Uncoupled | Official Trailer | Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.