Nicolas Cage speelt Nicolas Cage in nieuwe film op Amazon Prime Video

“The most Nicolas Cage movie ever.” Zo luidt de tagline van The Unbearable Weight of Massive Talent, de film waarin Nicolas Cage terug is als… Nicolas Cage. De film vertelt in feite het levensverhaal van de cultacteur zelf en werd door zowel critici als kijkers erg goed ontvangen. Benieuwd? Je bekijkt hem vanaf vandaag op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hier gaat ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ over

Er zijn weinig mensen die Nicolas Cage niet zullen kennen. Als hij je niet bekend voorkomt uit een van de vele films waarin hij gespeeld heeft, dan toch wel van de internetmeme die hij door zijn acteerwerk in de loop van de jaren geworden is. En als je toch al een meme bent, kun je hem maar beter écht worden. Daarom is de acteur in The Unbearable Weight of Massive Talent terug als zichzelf en grotesker dan ooit.

Het verhaal? Nick Cage bungelt op het randje van de financiële afgrond, is net gescheiden en kan van zijn minimale aantal acteerklussen ook niet leven. Een beetje hoe het met Nicolas Cage ging tijdens de eeuwwisseling dus. Nick Cage neemt echter het aanbod van superfan Javi (Pedro Pascal) aan om zijn verjaardag bij te wonen. Weet hij veel dat Javi hoofdverdachte is in een CIA-onderzoek. Gelukkig is Nick er om zijn dierbaren te redden.

‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ is vanaf 21 december te zien op Prime Video

The Unbearable Weight of Massive Talent is dus is dé comeback van Oscarwinnaar Nicolas Cage. Deze film verscheen al op 11 augustus op TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar hij te huur of te koop was. Vanaf woensdag 21 december is het echter ook mogelijk om de film zonder aanvullende kosten te streamen als je een abonnement hebt op streamingdienst Amazon Prime Video.

Naast The Unbearable Weight of Massive Talent verschijnen er dit najaar natuurlijk nog veel meer nieuwe films en series op deze videodienst. Benieuwd welke titels elke maand aan het aanbod toegevoegd worden? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook kun je hier alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning staan.

Verhaal en informatie van de film

In de actiekomedie The Unbearable Weight of Massive Talent speelt Nicolas Cage… Nicolas Cage! Werkloos en op de rand van de financiële afgrond ziet Cage zich gedwongen om een aanbod van maar liefst 1 miljoen dollar te accepteren om de verjaardag van superfan Javi (Pedro Pascal) bij te wonen. Aangekomen op Mallorca blijkt Javi hoofdverdachte in een groot CIA-onderzoek te zijn. Met een carrière die voor dit moment gebouwd is, moet de met een Oscar bekroonde Nicolas Cage de rol van zijn leven op zich nemen om zichzelf en zijn dierbaren te redden.

TitelThe Unbearable Weight of Massive Talent
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
IMDb7,1 uit 58.000 stemmen
RegisseurTom Gormican
CastNicolas Cage, Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Allesandra Mastronardi, Lily Sheen, Tiffany Haddish, Sharon Horgan

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.