Kijktip: déze leuke film met Pedro Pascal is nu te streamen

Onlangs is de nieuwe streamingdienst CANAL+ gelanceerd en nu worden er steeds meer toffe films en series aan het aanbod toegevoegd. Zo kun je sinds kort naar The Unbearable Weight of Massive Talent kijken, met hoofdrollen voor topacteurs Pedro Pascal en Nicolas Cage.

Dit is het verhaal van ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’

Pedro Pascal schittert naast Nicolas Cage in The Unbearable Weight of Massive Talent. Het verhaal draait om Nick Cage (geen toevallig gekozen naam), die op het randje van de financiële afgrond bungelt. Zijn vrouw heeft hem aan de kant gezet en van de paar acteerklussen die hij nog weet te fixen kan hij natuurlijk niet leven. Dan ontmoet hij superfan Javi (Pascal), die hem smeekt om zijn verjaardag bij te wonen. Nick Cage weet alleen niet dat Javi hoofdverdachte is in een CIA-onderzoek en zo raakt hij verzeild in een spectaculair avontuur. Gelukkig is Nick er om zijn dierbaren te redden.

Nicolas Cage speelt dus eigenlijk… Nicolas Cage. Het verhaal lijkt heel erg op het leven van de groteske acteur, die rond de eeuwwisseling bijna failliet ging. Hij rekent in deze metafilm vol zelfspot af met alle kritiek op zijn overacting. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

3 redenen om ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ te kijken

1️⃣ Topacteurs Nicolas Cage en Pedro Pascal, die afgelopen jaar nog schitterde in The Last of Us, dragen de film. Ze worden bijgestaan door andere talenten, zoals Tiffany Haddish en Neil Patrick Harris.

2️⃣ De film zit vol zelfspot. Nicolas Cage speelt een fictieve versie van zichzelf en dit is volgens kijkers en critici hilarisch. Voeg daar een hoop actie aan toe en je hebt een over-de-top-film die alles doet wat je ervan verwacht.

3️⃣ Kijkers zijn sowieso erg enthousiast over de film, die op IMDb bijvoorbeeld een dikke 7 mag ontvangen. Je vindt hieronder een greep uit de reacties op social media.

‘The Unbearable Weight’ staat nu op nieuwe streamingdienst CANAL+

The Unbearable Weight of Massive Talent verscheen op 4 februari op de nieuwe streamingdienst CANAL+. Hiermee werd de film onderdeel van de indrukwekkende bibliotheek. Je vindt hier ook titels van Dutch FilmWorks (die je kent van recente films als De Vuurlinie en Expend4bles), STUDIOCANAL, Lionsgate, Lumière en zelfs Viaplay.

De eerste 7 dagen kost je lidmaatschap bij CANAL+ je helemaal niets. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om een gratis proefperiode van een week aan te bieden, zodat je even de tijd hebt om te kijken of de videodienst iets voor jou is. Daarna ga je €4,99 per maand betalen. Een prima klein prijsje als je het vergelijkt met de kosten van de andere streamingdiensten in Nederland. Ook kun je kiezen voor een jaarabonnement van €49,90, waarmee je omgerekend ruim 16% bespaart.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.