Wanneer komt ‘The Umbrella Academy’ seizoen 4 op Netflix?

De muzikale superheldenserie The Umbrella Academy is ontzettend populair en daarom is er veel vraag naar een vierde seizoen. In dit artikel beantwoorden we de meest gestelde vraag: wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 4 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Alles over ‘The Umbrella Academy’ seizoen 4

Binnenkort verschijnt het vierde seizoen van The Umbrella Academy op Netflix. Lees hier alle up-to-date informatie over het nieuwe seizoen.

— Klik om te springen op deze pagina —
📅 Wanneer komt seizoen 4 op Netflix?
✍️ Waar gaat het verhaal over?
Komt er nog een seizoen 5?
📽️ Is er al een teaser of trailer?

Wanneer komt ‘The Umbrella Academy’ seizoen 4 op Netflix?

Inmiddels is het al een tijdje duidelijk dat er ook een vierde seizoen van The Umbrella Academy gaat volgen. Nu heeft Netflix eindelijk bekendgemaakt wanneer het zover is: op 8 augustus 2024 zullen de laatste afleveringen verschijnen. Dit lieten ze in februari weten op hun social media-kanalen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Umbrella Academy’ seizoen 3 over?

Nadat ze de doomsdag van 1963 hebben gestopt, keren de Umbrella Academy terug naar het heden, in de overtuiging dat ze de eerste apocalyps hebben voorkomen en deze godvergeten tijdlijn voor eens en voor altijd hebben gerepareerd. Maar na een kort moment van feestvieren, beseffen ze dat de dingen niet precies (oké, helemaal niet) zijn zoals ze ze achterlieten.

Wees welkom op de Sparrow Academy. Slim, stijlvol en ongeveer zo warm als een zee van ijsbergen. De Sparrows botsen onmiddellijk met de Umbrellas in een gewelddadige face-off die blijkt het minste van ieders zorgen te zijn. Door uitdagingen, verliezen en verrassingen van hun eigen – en omgaan met een ongeïdentificeerde destructieve entiteit die ravage aanricht in het universum (iets wat ze misschien hebben veroorzaakt) – is alles wat ze nu moeten doen papa’s nieuwe en mogelijk betere familie overtuigen om hen te helpen recht te zetten wat hun aankomst verkeerd maakte. Zullen ze een manier vinden om terug te keren naar hun pre-apocalyptische leven? Of is deze nieuwe wereld op het punt om meer dan alleen een hik in de tijdlijn te onthullen?

TitelThe Umbrella Academy
Jaar2019-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb8,0 uit 213.000 stemmen
RegisseurSteve Blackman, Jeremy Slater
CastElliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu Arya, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, Javon ‘Wanna’ Walton, Jordan Claire Robbins

Komt er een ‘The Umbrella Academy’ seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel weten we al dat er geen vijfde seizoen meer van The Umbrella Academy gaat komen. Helaas is met het nog te verwachten vierde seizoen het einde dus aangebroken.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van The Umbrella Academy seizoen 4?

Er is nog geen trailer gedeeld van het aankomende seizoen, maar je kunt hieronder wel al beelden van de acteurs bekijken om in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.