Schud jij de heupen goed los, maar zit je vooral ook op het puntje van je stoel bij het kijken naar de waanzinnige muzikale superheldenserie The Umbrella Academy? Dan wacht jij vast ook met spanning het nieuws af of de serie verlengd wordt met een derde deel. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix!

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van The Umbrella Academy over?

The Umbrella Academy begint wanneer over de wereld verspreid 43 kinderen worden geboren. Het vreemde is al dat hun moeders niet bevrucht zijn geweest door een man voor die bevalling. Sir Reginald Hargreeves is een rijke filantroop die besluit zeven van de kinderen te adopteren. Het blijkt dat de kinderen superkrachten bezitten en Sir Reginald Hargreeves wil die krachten inzetten voor een goede strijd. Hij overlijdt helaas vroeg, waarna de zeven kinderen weeskinderen worden.

Titel: The Umbrella Academy
Soort: Serie
Jaar: 2019
Seizoenen: 2 seizoenen
Makers: Steve Blackman, Jeremy Slater
Cast: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda
IMDb: 8.5 uit 7,585 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over The Umbrella Academy op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt The Umbrella Academy seizoen 3 op Netflix Nederland?

De komst van het derde deel is nog niet bevestigd. Gezien de eerdere release data zou het mogelijk in 2021 kunnen verschijnen, maar niets is nu nog zeker. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met The Umbrella Academy vind je hier 🍿

Komt er een The Umbrella Academy seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is de komst van seizoen 3 nog niet bevestigd, dus we weten ook nog niets over een eventueel vierde deel. Zodra we meer weten, zal het nieuws op Streamwijzer verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van The Umbrella Academy seizoen 3?

Er zijn nog geen beelden van een mogelijk derde seizoen, maar we zijn natuurlijk nooit vies van een lekker dansje. Warm op met de bekendmakingsbeelden van het tweede deel van The Umbrella Academy!

THE UMBRELLA ACADEMY Season 2 Date Revealed Trailer (2019) Netflix Series HD