Uitslagen van de Europese verkiezingen 2024: live op tv en online kijken | Zondag 9 juni

Op donderdag 6 juni 2024 kunnen we in Nederland naar de stembus voor de Europese verkiezingen. Van 6 tot en met 9 juni 2024 kiezen de inwoners van de Europese Unie namelijk een nieuw Europees parlement. Veel mensen vragen zich af hoe ze alle uitslagen van de Europese verkiezingen van 2024 op tv en online kijken kunnen op zondag 9 juni. Met het stemmen kiezen we voor de komende vijf jaar de Nederlandse leden voor het Europees parlement. In dit artikel geven wij aan of de uitslagen op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETSkyShowtime, VideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je live alle uitslagen van de Europese verkiezingen 2024 op zondag 9 juni 2024 online kijken?

In de onderstaande tabel vind je op welke streamingdiensten je wel en niet live naar de uitslagen van de Europese verkiezingen 2024 kunt kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar de uitslagen van de Europese verkiezingen 2024 bij NLZIET. Omdat de uitslagen live op tv via NPO 2 worden uitgezonden, zijn ze geheel online te volgen en terug te kijken via NLZIET. De uitzending start om 21:30 uur en duurt tot 00:08 uur ’s nachts. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar live tv te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen live tv kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je de uitslagen van de Europese verkiezingen 2024 jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoVia Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is het helaas niet mogelijk om naar de uitslagen te kijken.
⛔️ SkyShowtimeDit is geen uitzending die behoort tot het aanbod van de streamingdienst SkyShowtime.
⛔️ Pathé ThuisBij Pathé Thuis vind je niet live de verkiezingsuitslag.
⛔️ VideolandHet is niet mogelijk om bij deze streamingdienst naar de uitslagen te kijken.

Tv-zenders die de uitslagen van de Europese verkiezingen 2024 uitzenden

Van 21:30 tot 00:08 uur ’s nachts wordt het programma NOS Europa kiest: De uitslagen op NPO 2 uitgezonden. De gehele avond zullen er uitslagen binnenkomen. Omdat de uitslagen van de Europese verkiezingen 2024 op tv te zien is, is het mogelijk om alle beelden online via NLZIET te volgen. Ook vanuit het buitenland is de uitzending direct te bekijken als je je binnen de Europese Unie bevindt. 👉 Ga direct naar de uitslagen van de Europese verkiezingen op NPO 2 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.