Deze 5 programma’s over UFO’s en aliens op discovery+ moet je gezien hebben

Bij de streamingdienst van discovery+ zijn er veel programma’s over UFO’s, aliens en andere onverklaarbare zaken die je absoluut gezien moet hebben. Voor de liefhebbers hebben wij in dit artikel 5 kijktips over UFO’s en aliens samengesteld die op discovery+ te zien zijn.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

5x Programma’s over onverklaarbare zaken als UFO’s en aliens op discovery+ die je moet zien

5. Aliens in Alaska

Alaska is een broeinest voor UFO-waarnemingen, ontvoeringen en buitenaardse ontmoetingen. Waarom worden deze buitenaardse bezoekers naar Amerika’s laatste grens getrokken? Schokkend nieuw bewijs en persoonlijke getuigenissen van lokale getuigen werpen licht op de buitenaardse activiteit.

4. Expedition X

Josh Gates stuurt wetenschapper Phil Torres en paranormaal onderzoeker Jessica Chobot erop uit om bovennatuurlijke ontmoetingen, mysterieuze wezens en verbazingwekkende buitenaardse verschijnselen te onderzoeken. Phil is een nuchtere wetenschapper die alleen iets gelooft als hij bewijs heeft. Jessica denkt dat er meer is tussen hemel en aarde en sluit niet snel iets uit. Expedition X neemt de kijkers mee naar de vreemde kant van het onbekende.

3. Hunt For The Skinwalker

Gebaseerd op het bestseller boek van George Knapp en Dr. Colm Kelleher is Hunt for The Skinwalker een documentaire over de meest intensieve wetenschappelijke studie van een “paranormale” hotspot in de menselijke geschiedenis. Skinwalker Ranch is over de hele wereld bekend. Gedurende honderden jaren zijn talloze angstaanjagende, schijnbaar paranormale gebeurtenissen gemeld in het pittoreske gebied rondom de ranch. Waaronder lichtbollen, UFO’s, verminkingen van dieren, onbekende wezens, poltergeist-achtige activiteiten en vele andere onverklaarbare incidenten.

2. Mission Declassified

Doorgewinterde onderzoeksjournalist Christof Putzel heeft een CV vol keiharde verhalen, waaronder het identificeren van een illegale Amerikaanse wapenbende die vuurwapens over de grens naar de kartels in Mexico smokkelt en het blootleggen van de uitbuiting van kinderen door de tabaksindustrie in Azië. In deze serie gebruikt Putzel zijn beproefde methode voor het verzamelen van informatie – met behulp van vrijgegeven overheidsdocumenten – om legendarische en beruchte mysteries te onderzoeken. In elke uur durende aflevering decodeert Putzel documenten om nieuwe, of gewoon gemiste, aanwijzingen en connecties te ontdekken die uiteindelijk decennialange cold cases kunnen ontsluiten, waaronder de Lindbergh-ontvoering en de werkelijke identiteit van kaper DB Cooper.

1. Contact

Hebben aliens al eerder met ons contact gemaakt? Het is een van de grote vragen die de mensheid al jaren bezighoudt. Tot op heden missen we daar nog altijd concreet bewijs voor – terwijl meer dan de helft van de bevolking van wel gelooft. In de serie Contact gaan zes hoogstaande onderzoekers dit op een verreikende nieuwe manier proberen te doorgronden.

Gewapend met militaire opsporingstechnieken, gevorderd CIA-software en verrassende onderzoeksjournalistiek willen ze aanduidingen vanuit de hele wereld toetsen op hun mogelijke waarheid. Kunnen zij dan hiermee ook eindelijk het bewijs leveren dat wij in ons universum niet alleen zijn? Of wellicht zelfs dat planeet Aarde al een bezoekje van buitenaards leven heeft gehad?

Meer programma’s rondom dit thema bij discovery+

Ben je na het lezen van deze kijktips op zoek naar meer content rondom deze thema’s? Dan hebben wij voor jullie goed nieuws: alle programma’s over onverklaarbare gebeurtenissen op discovery+ vind je hier! Met nog vele uren series & documentaires aan kijkplezier!

Alles over deze streamingdienst

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips met elkaar uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsissen: Discovery

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.