Waar kun je ‘UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland’ kijken in Nederland?

De UFC Fight Night staat weer op het punt te beginnen. Op zaterdag 5 – zondag 6 februari 2022 om 01:00 uur ’s nachts Nederlandse tijd is het zo ver en trapt de Main Card af met Jack Hermansson vs. Sean Strickland. Deze avond staat ook bekend als de UFC Vegas 47, omdat het plaatsvindt in de UFC APEX in Las Vegas. Bij de streamingdienst discovery+ kun je de UFC online kijken vanuit Nederland in 2022, zowel live als terugkijken als je het gemist hebt. Tijdelijk krijg je 50% korting op een jaarabonnement vanwege het binnenhalen van de uitzendrechten.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

UFC Fight Night kijken in Nederland: Hermansson vs. Strickland (5-6 februari 2022)

In de nacht van zaterdag 5 februari 2022 op zondag 6 februari 2022 staat om 01:00 uur Nederlandse tijd een epische strijd op het programma tussen Jack Hermansson vs. Sean Strickland, maar ook Soriano, Maximov, Rakhmonov, Harris, Alvey, Allen, Gore, Battle, Erosa en Peterson zullen de ring betreden. Ben jij ook al reikhalzend uit aan het kijken naar deze UFC Fight Night? Dan moet je bij discovery+ zijn, want daar is de Main Card volledig live en terug te kijken. Je kunt tijdens de gevechten kiezen voor Nederlands of Engels commentaar.

Discovery heeft recentelijk de uitzendrechten van de UFC gekocht. Het bedrijf heeft een tijdelijke aanbieding gelanceerd om te vieren dat ze de UFC binnen hebben weten te halen. Je krijgt nu hier op de officiële website van discovery+ tijdelijk 50% korting op een jaarabonnement Entertainment & Sport. Hiermee krijg je toegang tot de volledige programmering van de streamingdienst, inclusief het live en terugkijken van alle sporten die ze in het aanbod hebben.

UFC Vegas 47 Card (programma in Nederlandse tijd)

Het programma van de UFC Vegas 47 in Nederlandse tijd is op de onderstaande Card te zien. Hier vind je wie tegen wie zal vechten, maar ook hoe laat de Card van start zal gaan. Besef je hierbij dat de tijd in de laatste kolom dus niet de starttijd van de wedstrijd is, maar van het blok gevechten. De exacte starttijd is afhankelijk van de duur van de gevechten.

De volledige Main Card is te zien bij discovery+ en de Preliminary Card bekijk je bij UFC FightPass. Wat betreft de Main Card: je kunt vanaf 00:00 uur op Eurosport en dus op discovery+ kijken naar de voorbeschouwing met Nesim El Ahmadi en Marloes Coenen. Vervolgens kun je de PPV live bekijken vanaf 01:00 uur en daarna onbeperkt terugkijken. Hiervoor zijn geen aanvullende kosten nodig als je gewoon lid bent van de streamingdienst. Ga direct naar UFC bij discovery+.

Deelnemer 1Deelnemer 2CardNederlandse tijd
Jack Hermanssonvs.Sean StricklandMain Card01:00 uur
Punahele Sorianovs.Nick MaximovMain Card01:00 uur
Shavkat Rakhmonovvs.Carlston HarrisMain Card01:00 uur
Sam Alveyvs.Brendan AllenMain Card01:00 uur
Tresean Gorevs.Bryan BattleMain Card01:00 uur
Julian Erosavs.Steven PetersonMain Card01:00 uur
Miles Johnsvs.John CastañedaPreliminary Card22:00 uur
Hakeem Dawoduvs.Mike TrizanoPreliminary Card22:00 uur
Chidi Njokuanivs.Marc-André BarriaultPreliminary Card22:00 uur
Alexis Davisvs.Julija StoliarenkoPreliminary Card22:00 uur
Jailton Almeidavs.Danilo MarquesPreliminary Card22:00 uur
Jason Wittvs.Phil RowePreliminary Card22:00 uur
Malcolm Gordonvs.Denys BondarPreliminary Card22:00 uur

Alle gevechten van de Ultimate Fighting Championship online kijken in 2022 bij discovery+

Vanaf 15 januari 2022 zijn alle Fight Nights en hoofdtoernooien bij de streamingdienst discovery+ te zien. Er werd dan ook direct afgetrapt door UFC Fight Night: Kattar vs. Chikadze uit te zenden op zondag 16 januari, maar ook UFC 270 (zondag 23 januari), UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland (zaterdag 5 februari), UFC 271 (13 februari) en alle andere evenementen staan op de planning.

Je kunt ze live bekijken, maar het is ook direct na de wedstrijden mogelijk om de streams terug te kijken. Daarnaast wordt een deel van het aanbod lineair op de televisie uitgezonden via de kanalen Eurosport 1 & 2, allebei onderdeel van het bedrijf Discovery.

UFC 2022 Discovery Plus kijken Nederland
Beeld: Discovery / Eurosport

Informatie: Discovery / Eurosport