Waar kun je ‘UFC 272: Covington vs. Masvidal’ online kijken in Nederland?

De UFC 272 staat op het punt te beginnen. Op zaterdag 5 – zondag 6 maart 2022 om 04:00 uur ’s nachts Nederlandse tijd is het zo ver en trapt de Main Card af met de strijd Colby Covington vs. Jorge Masvidal. Deze avond vinden de gevechten plaats in de T-Mobile Arena in Las Vegas. Bij de streamingdienst discovery+ kun je de UFC online kijken vanuit Nederland in 2022, zowel live als terugkijken als je het gemist hebt.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

UFC 272 kijken in Nederland: Colby Covington vs. Jorge Masvidal (5-6 maart 2022)

In de nacht van zaterdag 5 maart 2022 op zondag 6 maart 2022 staat om 04:00 uur Nederlandse tijd een epische strijd op het programma tussen Colby Covington vs. Jorge Masvidal. Maar ook Dos Anjos, Moicano, Barboza, Mitchell, Holland, Oliveira, Spivak en Hardy Jr. zullen de ring betreden.

Ben jij ook al reikhalzend uit aan het kijken naar deze UFC 272? Dan moet je bij discovery+ zijn, want Discovery heeft recentelijk de uitzendrechten van de UFC gekocht. Daar is de Main Card volledig live en terug te kijken. Je kunt tijdens de gevechten kiezen voor Nederlands of Engels commentaar.

UFC 272 Card (programma in Nederlandse tijd)

Het programma van de UFC 272 in Nederlandse tijd is op de onderstaande Card te zien. Hier vind je wie tegen wie zal vechten, maar ook hoe laat de Card van start zal gaan. Besef je hierbij dat de tijd in de laatste kolom dus niet de starttijd van de wedstrijd is, maar van het blok gevechten. De exacte starttijd is afhankelijk van de duur van de gevechten.

De volledige Main Card is te zien bij discovery+ en de (Early) Preliminary Card bekijk je bij UFC FightPass. Wat betreft de Main Card: je kunt vanaf 03:00 uur op Eurosport en dus op discovery+ kijken naar de voorbeschouwing met Nesim El Ahmadi en Marloes Coenen. Vervolgens kun je de PPV live bekijken vanaf 04:00 uur en daarna onbeperkt terugkijken. Hiervoor zijn geen aanvullende kosten nodig als je gewoon lid bent van de streamingdienst. Ga direct naar UFC bij discovery+.

Deelnemer 1Deelnemer 2CardNederlandse tijd
Colby Covingtonvs.Jorge MasvidalMain Card04:00 uur
Rafael Dos Anjosvs.Renato MoicanoMain Card04:00 uur
Edson Barbozavs.Bryce MitchellMain Card04:00 uur
Kevin Hollandvs.Alex OliveiraMain Card04:00 uur
Sergey Spivakvs.Greg Hardy Jr.Main Card04:00 uur
Jalin Turnervs.Jamie MullarkeyPreliminary Card04:00 uur
Marina Rodriguezvs.Yan XiaonanPreliminary Card02:00 uur
Nicolae Negumereanuvs.Kennedy NzechukwuPreliminary Card02:00 uur
Maryna Morozvs.Mariya AgapovaPreliminary Card02:00 uur
Brian Kellehervs.Umar NurmagomedovEarly Preliminary Card00:00 uur
Tim Elliottvs.Tagir UlanbekovEarly Preliminary Card00:00 uur
Devonte Smithvs.Ludovit KleinEarly Preliminary Card00:00 uur
Dustin Jacobyvs.Michal OleksiejczukEarly Preliminary Card00:00 uur

Alle gevechten van de Ultimate Fighting Championship online kijken in 2022 bij discovery+

Vanaf 15 januari 2022 zijn alle Fight Nights en hoofdtoernooien bij de streamingdienst discovery+ te zien. Er werd dan ook direct afgetrapt door UFC Fight Night: Kattar vs. Chikadze uit te zenden op zondag 16 januari, maar ook UFC 270 (zondag 23 januari), UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland (zaterdag 5 februari), UFC 271 (13 februari) en alle andere evenementen staan op de planning.

Je kunt ze live bekijken, maar het is ook direct na de wedstrijden mogelijk om de streams terug te kijken. Daarnaast wordt een deel van het aanbod lineair op de televisie uitgezonden via de kanalen Eurosport 1 & 2, allebei onderdeel van het bedrijf Discovery.

UFC 2022 Discovery Plus kijken Nederland
Beeld: Discovery / Eurosport

Informatie: Discovery / Eurosport