Waar kun je ‘UFC 271: Adesanya vs. Whittaker’ online kijken in Nederland?

De UFC 271 staat weer op het punt te beginnen. Op zaterdag 12 – zondag 13 februari 2022 om 04:00 uur ’s nachts Nederlandse tijd is het zo ver en trapt de Main Card af met de rematch Israel Adesanya vs. Robert Whittaker in de strijd om het UFC Middleweight Champion. Deze avond vinden de gevechten plaats in het Toyota Center in Houston. Bij de streamingdienst discovery+ kun je de UFC online kijken vanuit Nederland in 2022, zowel live als terugkijken als je het gemist hebt. Tijdelijk krijg je 50% korting op een jaarabonnement vanwege het binnenhalen van de uitzendrechten.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

UFC 271 kijken in Nederland: Israel Adesanya vs. Robert Whittaker (12-13 februari 2022)

In de nacht van zaterdag 12 februari 2022 op zondag 13 februari 2022 staat om 04:00 uur Nederlandse tijd een epische strijd op het programma tussen Israel Adesanya vs. Robert Whittaker om de titel van UFC Middleweight Champion. Maar ook Lewis, Tuivasa, Cannonier, Brunson, Phillips, Rojo Green en Haqparast zullen de ring betreden. Ben jij ook al reikhalzend uit aan het kijken naar deze UFC 271? Dan moet je bij discovery+ zijn, want daar is de Main Card volledig live en terug te kijken. Je kunt tijdens de gevechten kiezen voor Nederlands of Engels commentaar.

Discovery heeft recentelijk de uitzendrechten van de UFC gekocht. Het bedrijf heeft een tijdelijke aanbieding gelanceerd om te vieren dat ze de UFC binnen hebben weten te halen. Je krijgt nu hier op de officiële website van discovery+ tijdelijk 50% korting op een jaarabonnement Entertainment & Sport. Hiermee krijg je toegang tot de volledige programmering van de streamingdienst, inclusief het live en terugkijken van alle sporten die ze in het aanbod hebben.

UFC 271 Card (programma in Nederlandse tijd)

Het programma van de UFC 271 in Nederlandse tijd is op de onderstaande Card te zien. Hier vind je wie tegen wie zal vechten, maar ook hoe laat de Card van start zal gaan. Besef je hierbij dat de tijd in de laatste kolom dus niet de starttijd van de wedstrijd is, maar van het blok gevechten. De exacte starttijd is afhankelijk van de duur van de gevechten.

De volledige Main Card is te zien bij discovery+ en de (Early) Preliminary Card bekijk je bij UFC FightPass. Wat betreft de Main Card: je kunt vanaf 03:00 uur op Eurosport en dus op discovery+ kijken naar de voorbeschouwing met Nesim El Ahmadi en Marloes Coenen. Vervolgens kun je de PPV live bekijken vanaf 04:00 uur en daarna onbeperkt terugkijken. Hiervoor zijn geen aanvullende kosten nodig als je gewoon lid bent van de streamingdienst. Ga direct naar UFC bij discovery+.

Deelnemer 1Deelnemer 2CardNederlandse tijd
Israel Adesanya (Middleweight Champion)vs.Robert WhittakerMain Card04:00 uur
Derrick Lewisvs.Tai TuivasaMain Card04:00 uur
Jared Cannoniervs.Derek BrunsonMain Card04:00 uur
Kyler Phillipsvs.Marcelo RojoMain Card04:00 uur
Bobby Greenvs.Nasrat HaqparastMain Card04:00 uur
Andrei Arlovskivs.Jared VanderaaPreliminary Card04:00 uur
Roxanne Modafferivs.Casey O’NeillPreliminary Card02:00 uur
Alex Perezvs.Matt SchnellPreliminary Card02:00 uur
William Knightvs.Maxim GrishinPreliminary Card02:00 uur
Mana Martinezvs.Ronnie LawrenceEarly Preliminary Card00:00 uur
Alexander Hernandezvs.Renato MoicanoEarly Preliminary Card00:00 uur
Carlos Ulbergvs.Fabio CherantEarly Preliminary Card00:00 uur
AJ Dobsonvs.Jacob MalkounEarly Preliminary Card00:00 uur
Douglas Silva de Andradevs.Sergey MorozovEarly Preliminary Card00:00 uur
Jeremiah Wellsvs.Mike Mathetha (‘Blood Diamond’)Early Preliminary Card00:00 uur

Alle gevechten van de Ultimate Fighting Championship online kijken in 2022 bij discovery+

Vanaf 15 januari 2022 zijn alle Fight Nights en hoofdtoernooien bij de streamingdienst discovery+ te zien. Er werd dan ook direct afgetrapt door UFC Fight Night: Kattar vs. Chikadze uit te zenden op zondag 16 januari, maar ook UFC 270 (zondag 23 januari), UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland (zaterdag 5 februari), UFC 271 (13 februari) en alle andere evenementen staan op de planning.

Je kunt ze live bekijken, maar het is ook direct na de wedstrijden mogelijk om de streams terug te kijken. Daarnaast wordt een deel van het aanbod lineair op de televisie uitgezonden via de kanalen Eurosport 1 & 2, allebei onderdeel van het bedrijf Discovery.

UFC 2022 Discovery Plus kijken Nederland
Beeld: Discovery / Eurosport

Informatie: Discovery / Eurosport