Waar kun je ‘UFC 270: Ngannou vs. Gane’ kijken in Nederland?

De UFC 270 staat op het punt te beginnen. Op zondag 23 januari 2022 om 04:00 uur ’s nachts is het zo ver en trapt de Main Card af voor het HW Championship tussen Francis Ngannou vs. Ciryl Gane, maar ook voor het FLYW Championship tussen Brandon Moreno en Deiveson Figueiredo. Bij de streamingdienst discovery+ kun je de UFC online kijken vanuit Nederland in 2022, zowel live als terugkijken als je het gemist hebt. Tijdelijk krijg je 50% korting op een jaarabonnement vanwege het binnenhalen van de uitzendrechten.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

UFC 270 kijken in Nederland: Ngannou vs. Gane

In de nacht van zaterdag 22 januari 2022 op zondag 23 januari 2022 staat om 04:00 uur Nederlandse tijd een epische strijd op het programma voor het HW Championship tussen Francis Ngannou vs. Ciryl Gane, maar ook voor het FLYW Championship tussen Brandon Moreno en Deiveson Figueiredo. Ben jij ook al reikhalzend uit aan het kijken naar de UFC 270? Dan moet je bij discovery+ zijn, want daar is de Main Card volledig live en terug te kijken. Je kunt tijdens de gevechten kiezen voor Nederlands of Engels commentaar.

Discovery heeft recentelijk de uitzendrechten van de UFC gekocht. Het bedrijf heeft een tijdelijke aanbieding gelanceerd om te vieren dat ze de UFC binnen hebben weten te halen. Je krijgt nu hier op de officiële website van discovery+ tijdelijk 50% korting op een jaarabonnement Entertainment & Sport. Hiermee krijg je toegang tot de volledige programmering van de streamingdienst, inclusief het live en terugkijken van alle sporten die ze in het aanbod hebben.

UFC 270 Card (programma in Nederlandse tijd)

Het programma van de UFC 270 in Nederlandse tijd is op de onderstaande Card te zien. Hier vind je wie tegen wie zal vechten, maar ook hoe laat de Card van start zal gaan. Besef je hierbij dat de tijd in de laatste kolom dus niet de starttijd van de wedstrijd is, maar van het blok gevechten. De exacte starttijd is afhankelijk van de duur van de gevechten.

De volledige Main Card is te zien bij discovery+ en de Preliminary Card & Early Preliminary Card bekijk je bij UFC FightPass. Wat betreft de Main Card: je kunt vanaf 03:00 uur op Eurosport en dus op discovery+ kijken naar de voorbeschouwing met Nesim El Ahmadi, Marloes Coenen en Stefan Struve. Vervolgens kun je de PPV live bekijken vanaf 04:00 uur en daarna onbeperkt terugkijken. Hiervoor zijn geen aanvullende kosten nodig als je gewoon lid bent van discovery+.

Dan kijk je dus binnen je lidmaatschap naar het HW Championship tussen Francis Ngannou vs. Ciryl Gane en het FLYW Championship tussen Brandon Moreno en Deiveson Figueiredo. Daarnaast stream je Michel Pereira vs. Andre Fialho, Cody Stamann vs. Said Nurmagomedov en Michael Morales vs. Trevin Giles. Ga direct naar UFC bij discovery+.

Deelnemer 1Deelnemer 2CardOpmerkingenNederlandse tijd
Francis NgannouCiryl GaneMain CardHW Championship04:00 uur
Brandon MorenoDeiveson FigueiredoMain CardFLYW Championship04:00 uur
Michel PereiraAndre FialhoMain Card04:00 uur
Michael MoralesTrevin GilesMain Card04:00 uur
Cody StamannSaid NurmagomedovMain Card04:00 uur
Raoni BarcelosVictor HenryPreliminary Card02:00 uur
Jack Della MaddalenaPete RodriguezPreliminary Card02:00 uur
Tony GravelySaimon OliveiraPreliminary Card02:00 uur
Matt FrevolaGenaro ValdezPreliminary Card02:00 uur
Silvana Gómez JuarézVanessa DemopoulosEarly Preliminary Card01:00 uur
Kay HansenJasmine JasudaviciusEarly Preliminary Card01:00 uur

Alle gevechten van de Ultimate Fighting Championship online kijken in 2022 bij discovery+

Vanaf 15 januari 2022 zijn alle Fight Nights en hoofdtoernooien bij de streamingdienst discovery+ te zien. Er werd dan ook direct afgetrapt door UFC Fight Night: Kattar vs. Chikadze uit te zenden op zondag 16 januari, maar ook UFC 270 (zondag 23 januari), UFC Fight Night: Hermansson vs. Strickland (zaterdag 5 februari), UFC 271 (13 februari) en alle andere evenementen staan op de planning.

Je kunt ze live bekijken, maar het is ook direct na de wedstrijden mogelijk om de streams terug te kijken. Daarnaast wordt een deel van het aanbod lineair op de televisie uitgezonden via de kanalen Eurosport 1 & 2, allebei onderdeel van het bedrijf Discovery.

UFC 2022 Discovery Plus kijken Nederland
Beeld: Discovery / Eurosport

Informatie: Discovery / Eurosport