Hoe kun je Amazon Twitch Prime nemen zonder creditcard?

Toen Amazon aankondigde te lanceren in Nederland bracht dat een waanzinnig voordeel met zich mee. Je kunt nu 30 dagen lang gebruik maken van alle voordelen van Amazon Prime (Prime-verzending, Prime Video, Twitch Prime, Amazon Photos) en daarna voor slechts €2.99 per maand voor een abonnement. De betalingsmethode van dit systeem blijft helaas achter, omdat je in het menu niet voor PayPal of iDeal kunt kiezen. In dit artikel beantwoorden we de vraag hoe je Amazon Twitch Prime zonder creditcard kunt nemen, zowel voor de gratis proefperiode als voor het erg goedkope abonnement hierna.

De gratis virtuele N26 Mastercard is een hele makkelijke en betrouwbare methode om Amazon Twitch Prime Video te nemen.

Betalingsmethodes voor Amazon Twitch Prime

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Twitch valt onder moederbedrijf Amazon. Dit is een gigantische multinational die sinds een paar maanden ook erg actief is in Nederland en enorm met prijzen aan het stunten is. Daarom is Amazon Prime, waaronder de voordelen van gratis verzending, streamingdienst Amazon Prime Video, Amazon Photos en Twitch Prime vallen, op dit moment zo goedkoop.

Je kunt 30 dagen gratis een proefabonnement nemen op het pakket. Hiervoor is wel een verificatie nodig met een betalingsmethode, zodat je na de gratis 30 dagen door zou kunnen gaan met een betaald abonnement van de extreem lage prijs van €2.99 per maand.

Nederlanders gebruiken als betalingsmethode vaak het normale debit systeem. Zo is iDeal hier erg populair, terwijl in landen (zoals de Verenigde Staten, waar Amazon vandaan komt) het gebruik van de creditcard juist heel normaal is. Amazon heeft zich hier echter nog niet op aan weten te passen, waardoor het gebruik van bijvoorbeeld PayPal en iDeal niet mogelijk is. Wel is er een omzeiling van dit systeem door een hele aantrekkelijke gratis creditcard aan te vragen: de gratis virtuele N26 Mastercard of anders de bunq easyTravel Card.

Met de gratis virtuele N26 Mastercard en bunq easyTravel Card kun je eenvoudig je (gratis proef) abonnement op Amazon Twitch Prime afsluiten.

Gratis creditcard voor Amazon Twitch Prime

Momenteel is het dus niet mogelijk om als verificatie voor het (gratis proef)abonnement op Amazon Twitch Prime of andere onderdelen van Amazon Prime gebruik te maken van iDeal of PayPal, maar wel van Mastercard. De moderne en betrouwbare banken N26 en bunq hebben daar wat op bedacht.

Zo zijn er de gratis N26 Mastercard en bunq easyTravel Card, speciaal geschikt voor mensen die wel het Mastercard systeem willen gebruiken maar niet aan gedoe of kosten van een creditcard willen zitten. Hieronder vind je een vergelijking van de twee prepaid creditcards tegenover elkaar.

LogoVoordelenRatingAanvragen
Meest gekozen
1. N26 Mastercard
 • GRATIS! Geen maandelijks of eenmalige kosten
 • Communicatie in het Nederlands
 • Geen schulden of kredietchecks
 • Virtuele creditcard
 • Gebruikt het officiële Mastercard systeem
9.7
Aanvragen
Nederlandse bank
2. Bunq easyTravel Card
 • Geen maandelijks kosten, wel eenmalig €9.99 bij aanschaf
 • Communicatie in het Nederlands
 • Geen schulden of kredietchecks
 • Zowel digitale als fysieke creditcard
 • Gebruikt het officiële Mastercard systeem
8.3
Aanvragen

Stap voor stap uitleg over de prepaid creditcard van N26 en bunq

Wil jij ook graag Amazon Twitch Prime nemen, maar niet een dure creditcard aanschaffen? Dan leggen wij nu stap voor stap uit hoe je de bunq easyTravel Card gebruikt om direct te beginnen met je 30 dagen gratis Twitch Prime!

 1. Ga naar de gratis virtuele N26 Mastercard of bunq easyTravel Card.
 2. Begin met je aanmelden voor de nieuwe prepaid creditcard.
 3. Vul je gegevens in en voltooi de verificatie.
 4. Open je account bij Amazon Twitch Prime.
 5. Vul onder betalingsgegevens je nieuwe prepaid creditcard in.
 6. Probeer Twitch Prime 30 dagen gratis voordat je abonnement begint!
In zes eenvoudige stappen kun je Amazon Twitch Prime aanvragen met de hulp van de gratis N26 Mastercard of bunq easyTravel Card.

Voordelen van de bunq easyTravel Card

Naast de vele voordelen van de gratis virtuele N26 Mastercard heeft ook de bunq easyTravel Card een aantal mooie pluspunten. Zo is hij te verkrijgen tegen het lage bedrag van €0 per maand en kent daarna nog vele andere voordelen, die je veelal niet terug ziet bij creditcards van andere banken. Zo bespaar je kosten van andere valuta (zoals Amerikaanse dollars) en heb je een hele handige digitale creditcard op de bunq app.

Hieronder zie je hoe groot het financiële voordeel van de bunq easyTravel Card is ten opzichte van de creditcards van andere bekende banken. Zo wordt het ook snel duidelijk dat je erg veel geld kunt besparen door het gebruik van deze prepaid creditcard zonder maandelijkse kosten!

Betalingen binnen Europa

Soort betalingBunq-lid easyTravel CardBunq easyTravel CardINGRaboABNASNSNS
Creditcard betalen winkelgeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kosten
Creditcard opnemen geldautomaatgeen kosten€0,992%€4,504%4%4%

Betalingen buiten Europa

Soort betalingBunq-lid easyTravel CardBunq easyTravel CardINGRaboABNASNSNS
Creditcard betalen winkel transactiegeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kosten
Creditcard betalen winkel koersopslaggeen kostengeen kosten2%2%2%2%2%
Creditcard opnemen geldautomaat transactiegeen kosten€0,992%€4,504%4%4%
Creditcard opnemen geldautomaat koersopslaggeen kostengeen kosten2%2%2%2,50%2%
De bunq easyTravel Card is nu te verkrijgen voor een bedrag van €0 per maand.