Hoe kun je Amazon Twitch Prime nemen zonder creditcard?

Toen Amazon aankondigde te lanceren in Nederland bracht dat een waanzinnig voordeel met zich mee. Je kunt nu 30 dagen lang gebruik maken van alle voordelen van Amazon Prime (Prime-verzending, Prime Video, Twitch Prime, Amazon Photos) en daarna voor slechts €2.99 per maand voor een abonnement. De betalingsmethode van dit systeem blijft helaas achter, omdat je in het menu niet voor PayPal of iDeal kunt kiezen. In dit artikel beantwoorden we de vraag hoe je Amazon Twitch Prime zonder creditcard kunt nemen, zowel voor de gratis proefperiode als voor het erg goedkope abonnement hierna.

Betalingsmethodes voor Amazon Twitch Prime

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Twitch valt onder moederbedrijf Amazon. Dit is een gigantische multinational die sinds een paar maanden ook erg actief is in Nederland en enorm met prijzen aan het stunten is. Daarom is Amazon Prime, waaronder de voordelen van gratis verzending, streamingdienst Amazon Prime Video, Amazon Photos en Twitch Prime vallen, op dit moment zo goedkoop.

Je kunt 30 dagen gratis een proefabonnement nemen op het pakket. Hiervoor is wel een verificatie nodig met een betalingsmethode, zodat je na de gratis 30 dagen door zou kunnen gaan met een betaald abonnement van de extreem lage prijs van €2.99 per maand.

Nederlanders gebruiken als betalingsmethode vaak het normale debit systeem. Zo is iDeal hier erg populair, terwijl in landen (zoals de Verenigde Staten, waar Amazon vandaan komt) het gebruik van de creditcard juist heel normaal is. Amazon heeft zich hier echter nog niet op aan weten te passen, waardoor het gebruik van bijvoorbeeld PayPal en iDeal niet mogelijk is. Wel is er een omzeiling van dit systeem door een hele aantrekkelijke gratis creditcard aan te vragen: de gratis virtuele bunq creditcard.

Prepaid creditcard voor Amazon Twitch Prime

Momenteel is het dus niet mogelijk om als verificatie voor het (gratis proef)abonnement op Amazon Twitch Prime of andere onderdelen van Amazon Prime gebruik te maken van iDeal of PayPal, maar wel van Mastercard. De moderne en betrouwbare bank bunq heeft daar wat op bedacht.

Zo is er de gratis virtuele bunq creditcard, speciaal geschikt voor mensen die wel het Mastercard/VISA systeem willen gebruiken maar niet aan gedoe of kosten van een creditcard willen zitten. Hieronder vind je een vergelijking van de twee prepaid creditcards tegenover elkaar.

Stap voor stap uitleg over de prepaid creditcard van bunq

Wil jij ook graag Amazon Twitch Prime nemen, maar niet een dure creditcard aanschaffen? Dan leggen wij nu stap voor stap uit hoe je de bunq prepaid creditcard gebruikt om direct te beginnen met je 30 dagen gratis Twitch Prime!

  1. Ga naar de gratis virtuele bunq creditcard.
  2. Begin met je aanmelden voor de nieuwe prepaid creditcard.
  3. Vul je gegevens in en voltooi de verificatie.
  4. Open je account bij Amazon Twitch Prime.
  5. Vul onder betalingsgegevens je nieuwe prepaid creditcard in.
  6. Probeer Twitch Prime 30 dagen gratis voordat je abonnement begint!
N26 Mastercard Bunq Travel Card uitleg
In zes eenvoudige stappen kun je Amazon Twitch Prime aanvragen met de hulp van de gratis virtuele bunq creditcard