Tweede seizoen ‘And Just Like That…’ bevestigd door HBO Max

And Just Like That…, de sequel op de populaire serie Sex and The City, krijgt een tweede seizoen. Het nieuws werd aangekondigd door HBO Max, de streamingdienst waar S1 al te zien is en waar tevens het seizoen 2 op zal verschijnen. De komische dramaserie werd door Michael Patrick King (Sex and the City, 2 Broke Girls) en Darren Star (Emily in Paris, Beverly Hills, 90210) gemaakt voor HBO Max. Het eerste seizoen met Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis is nu te zien.

→ Bespaar nu ruim 34% op HBO Max met films en series van Warner Bros, HBO, Cartoon Network, DC, Max Originals en meer ✅

Seizoen 2 van ‘And Just Like That…’, het populaire vervolg op Sex and the City, komt naar HBO Max

Fans van ‘Sex and the City’ en de vervolgserie ‘And Just Like That…’ hebben goed nieuws gekregen: HBO Max heeft namelijk officieel de komst van een tweede seizoen aangekondigd. De nieuwe hitserie is razend populair en was zelfs het meest succesvolle debuut van een Max Original serie tot nu toe.

And Just Like That… is een vervolg op één van de meest bekende series van de jaren negentig: Sex and The City (1998-2004). De serie kreeg ook twee vervolgfilms, Sex and the City: The Movie (2008) en Sex and the City 2 (2010). Alle seizoenen van de originele serie en de films zijn allemaal te bekijken op de streamingdienst HBO Max.

Release datum van het tweede seizoen van ‘And Just Like That…’

In onderstaande tweet vanuit het officiële account van de serie werd het tweede seizoen aangekondigd. Wanneer het tweede seizoen van de serie op de streamingdienst zal verschijnen, is helaas op het moment van schrijven nog onbekend.

Oplettende fans zullen overigens wel één van de hoofdrolspeelsters in het eerste seizoen gemist hebben. Samantha, gespeeld door Kim Cattrall, deed namelijk aan dit nieuwe project niet mee. Cattrall liet eerder weten geen wens meer te hebben om het rol van Samantha te spelen. Of Samantha in seizoen 2 van de serie zal verschijnen is dan ook nog onbekend, maar veel fans zullen er in ieder geval wel voor duimen.

And Just Like That: verhaal, informatie en trailer

De Max Original And Just Like That… is het nieuwe hoofdstuk van de grensverleggende HBO-serie “Sex and the City” van uitvoerend producent Michael Patrick King, volgt Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) op hun reis van hun ingewikkelde leven en vriendschappen toen ze dertigers waren naar hun nog ingewikkelder leven en vriendschappen nu ze vijftigers zijn.

TitelJust Like That
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Romantiek
Release datumTweede seizoen: nog onbekend
CastSarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson , Evan Handler

Synopsis: HBO Max

Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.