Het nieuwste Vlaamse kijkcijferkanon is gearriveerd! De Twaalf, ook bekend als The Twelve in niet Nederlandstalige landen, is sinds april 2020 te zien op Netflix Nederland. Het scenario werd bij het filmfestival van Cannes al bestempeld als de allerbeste. Het eerste seizoen moet volgens fans natuurlijk worden opgevolgd met een tweede deel. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van De Twaalf S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van De Twaalf over?

Twaalf gewone mensen worden opgeroepen voor een even traumatiserende als controversiële juryplicht voor een moordzaak waarin een vrouw terechtstaat voor het doden van haar eigen bloed.

De serie De Twaalf krijgt op IMDb een 7.8 uit 10.

Wanneer komt De Twaalf seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt De Twaalf seizoen 2 op Netflix Nederland?

Het eventuele nieuws over de komst van een tweede seizoen is helaas door de Vlaamse producenten nog niet naar buiten gebracht. Zodra bekend is of er een seizoen 2 van De Twaalf / The Twelve zal volgen, wordt het nieuws op deze pagina gedeeld. Naar verwachting zou zo’n eventueel vervolgseizoen in 2021 op de streamingdienst kunnen verschijnen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van De Twaalf vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van De Twaalf naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een De Twaalf seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een tweede seizoen volgt, dus ook niet of er een deel 3 komt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van De Twaalf seizoen 2?

Gezien het uitblijven van nieuws over een tweede seizoen van De Twaalf, zijn er nog geen beelden. Wel is de trailer van seizoen 1 natuurlijk beschikbaar om alvast op te warmen voor een eventuele komst van deel 2.

De twaalf: Najaar Eén 2019